zaterdag 15 juni 2019

Als ik het goed begrijp, dan heeft die andere oceaan planeet met twee manen het voor elkaar gekregen, iT information sneller te maken dan het licht dus misschien gaan we oneindig of een hele poos terug dan wel vooruit in de tijd. Dus informatie gaat sneller dan lichtsnelheid, dan kun je ook terug reizen in de tijd..naar toen onze planeet aarde ook twee of drie manen had (760 miljoen jaar geleden schijnen "we" een grotere tweede maan te hebben gehad) en vooruit in de tijd, maar dan moet je van ons, de dood, de doden, uit gezien met algoritmes terug werken, de tegengestelden (levenden ? eendagsvlieg vliegjes tot plus20 miljard jaar als de zon, maar is die levend ? leven) juist niet, vandaar het complete onbegrip heen en weer, over en weer

Snap jij dr wat van, blij dat eT me niet ken schele

 Sjaak Jesāïa Swart is groot

Oei 😱, het bovenstaande schijnt deels de waarheid te zijn, 

en hoe stom ik altijd ben dat ik dat nu pas zie, heb minstens 10 aanwijzingen of meer gehad

(o.a. van i-phone de tijd terug van 10.23 uur naar 10.22 uur, misschien skiede ik door een
tijdzone, en een e-mail verzenden om 9.22.30 uur/secondes en dat er vervolgens staat
"verzonden" om 9.21 uur plus een 8 tal andere tijd~internet~iT en ET fenomenen).


Dus, aiTeT hebben ontdekt (en/of de andere wereld, of de tegengestelden, of de griend, octopus &
dolfijn) dat ze informatie sneller kunnen (zullen) versturen dan het licht,


https://sourcesorcerer.blogspot.com/



Ook bij maxwells demon gaat het over informatie overdracht en bij licht snelheid, dus dat is de kern.

https://en.wikipedia.org/wiki/Maxwell%27s_demon

De lichtsnelheid is tevens de maximale snelheid waarmee overdracht van informatie kan plaatsvinden. De minimale responstijd is tweemaal de overdrachtstijd (round-trip delay). In de telecommunicatie speelt dat vooral een rol bij communicatie met of via satellieten; de communicatiepartners horen elkaar daarbij met een zekere vertraging, ruwweg tussen 0,5 en 1 seconde. Bij andere media, zoals het internet, wordt een groot deel van de vertragingen door de elektronica en de gebruikte protocollen veroorzaakt. Bij het vanaf de aarde besturen van een voertuig op een andere planeet, zoals het Mars Science Laboratory, is de responstijd nog veel langer: in het geval van Mars, afhankelijk van de posities van beide planeten, zo'n 20 minuten. Bij de Voyager 1 was de responstijd in 2017 ruim 39 uur.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Lichtsnelheid

De elektrische telegraaf, door de tijd, de dood, de oneindigheid heen, sneller dan het licht.
Maar dan kom je toch echt weer in eT swarte gat tenzij verleden en toekomst samen vallen, 
het melkwegstelsel net zoals de kwal in de oceaan "eeuwig" (tot de aarde vergaat) leeft, groter
wordend en als de omstandigheden erom vragen krimpend tot een miniscuul zaadje en als het weer beter gaat groeiend. Niet voor niets komt de andromeda nevel galaxy op "ons",  het melkwegstelsel af, om te reproduceren tot vier of 16 melkwegstelsels, alleen is dat wel een onrustige bedoening....


Erg interessant, wat een ontwikkelingen bij Stanford:

https://www.dreyfus.org/?category=materials-teacher-scholar-profile


iT en ET @@@@@@@@~~~~~👻👽💃💖💀


Genoten tot de laatste dag


Bijzonder van Eline, dochter, dat zij beta inzicht heeft, van o.a. haar oma, Cornelia, moeders kant en opa Cornelis, vaders kant, gekregen. Want wat ben ik afgrijselijk dom op dat gebied, wiskunde en natuurkunde mavo/vmbo als ik de sommen en de boeken met uitleg ernaast mag houden. Van scheikunde begrijp ik helemaal niets.  

Goh, het is nu zondag 16 juni, volle maan vanavond, aska gezien, ze is het echt, best
actress or goddess of death plus supreme witch.

Although not worshipped by the witches who are the heroines of the book (indeed, quite the reverse), they temporarily ally themselves with him out of necessity. Dan moet ik denken aan een gniffelende en lachende Aska Joanna Kinga Schuhholz. 

Marguẽrite was er niette. Bijzonder hieronder is dat barbara tussen weegschaal en schorpioen in zit, twee tegengestelde tekens en dat Margreet tussen waterman en vissen in zit, ook twee tegengestelde tekens. 

Waar ik me nou zorgen over maak, is dat molly (poesje van 2 weken) overal door het huis op grond ligt, direct ga ik er nog een keer op staan !




Related image



Raar dat aska, zo duidelijk intelligenter dan ik, wel gelovig is en ik niet. En dat ik

gelovigen, terwijl de slimste jongen uit mijn klas gelovig was, (daarom) vaak wat stom vind.

Aska niet, voel aan alles dat zij een iq heeft van 150 (en ik dus 100).

Hoe kun je nou in 1 of andere god geloven met dat oneindige universum en dat de indianen

de totem als god heiligen, de mohammedanen allah, protestanten zo 'n strenge zuinige enge

mannelijke zure god, katholieken de swing god van brabant enzovoorts, opvoeding bepaalt.

je (on)geloof.



Bovendien, nou ja, allemaal argumenten overal op deze blogs genoemd maken van mij een

agnost of atheïst

en dan toch sinds 20 november 2017 in iets onbenoembaars geloven, iT en ET. Plus dat bij

Margreet zo vaak iets over religie en god staat en dat Jacintha ook hervormd is en theologie

studeert. Marten Toonder vond ik ook wel mooi:  "Ik geloof alles."

~~~~~~~~~~~ ~~~~

Hee, 2018 was goede vrijdag op 30 maart, op 31 maart voelde ik Margreet zo sterk in mij zoals ik dat
nooit eerder en nooit meer meegemaakt heb, hoewel aska en jessica ook zeer heftig waren, Jessica mogelijk het heftigste. Nee, Marguẽrite was altijd mild, lief en cool en net zo schitterend als in het echt. Ze zijn compleet verschillend, maar in de tegengestelde wereld qua soul hebben Marguẽrite en
Margreet overeenkomsten, net zoals Jessica en Aska geheel verschillend zijn en toch enigszins
hetzelfde zijn, niet qua uiterlijk maar innerlijk is er iets. Van Marguerite en Margreet was ik nooit bang, van aska en jessica een beetje.

Vreemd, bij de Engelse wikipedia pagina over saint Barbara staan geen telegrafisten vermeld, bij de Nederlandse wel, en 300 na gristus waren er helemaal geen telegrafisten, wie heeft dat drin gestopt ?  Religieus gebrabbel, sint en martelares en slachtoffer, puke kots emoticon


Barbara van Nicomedië

De H. Barbara (Grieks: Αγία Βαρβάρα, Agia Barbara) († 4 december 306?) is een christelijke heilige en martelares. Zij is een van de veertien Noodhelpers. Er is vrij weinig met zekerheid bekend over de heilige Barbara. Ook het jaar van haar dood is onzeker. Volgens de Historia sive legenda beatissime virginis Barbare ac martiris, geschreven door Johan van Wackerzeele (ca. 1350-ca. 1400), stierf zij de marteldood onder keizer Maximinus I Thrax, die regeerde van 235-238, maar volgens de Gulden legende[1] stierf zij onder keizer Maximianus, die regeerde van 286-305.

Zij wordt gerekend tot de veertien helpsters in nood. Op grond van haar levensverhaal geldt de H. Barbara als beschermster tegen brand en bliksem en tegen een plotselinge dood. Ook kan haar hulp ingeroepen worden als storm het land verwoest. De H. Barbara is ook de beschermheilige van verschillende gevaarlijke beroepen, in het bijzonder van de artilleristen, tunnelbouwers en mijnwerkers, maar ook van de infanteristentelegrafistengenisteningenieursbrandweerliedenarchitectenboerendakdekkersmetselaarsbouwvakkersklokkengieters, metaalgieters, smedensteenhouwersbeiaardierskokshoedenmakersslagersgevangenenmeisjes, stervenden, torensvestingen, geologen, explosievenruimers en van de inwoners van Culemborg en Vreeswijk.

Goede Vrijdag: De Dag Dat De Revolutie Begon door Tom Wright
Waarom stierf Jezus? Tom Wright betoogt in het boek ‘Goede Vrijdag’ dat we met elkaar het revolutionaire karakter van het kruis zijn kwijtgeraakt. Veel christenen denken dat het er bij de dood van Jezus om draait dat ‘God mij redt van mijn zonden, zodat ik in de hemel kom’. Maar de schrijvers van het Nieuwe Testament hadden het over iets veel groters, iets veel explosievers. Iets dat mensenlevens hier en nu verandert. Paulus en de andere apostelen nodigen ons uit deelnemer te worden in een revolutionaire beweging, die begon op een goede vrijdag op een heuvel vlak buiten Jeruzalem. In vijftien hoofdstukken, verdeeld over vier delen, zet hij zijn visie op wat er op Goede Vrijdag gebeurde uiteen. Hij verzet zich tegen de gangbare christelijke gedachtegang, die gevolgd wordt, waarin:
  • Alle mensen hebben gezondigd, waardoor God boos is en hen naar de ‘hel’ wil sturen,
  • Jezus – zelf onschuldig – tussenbeide is gekomen en de straf op zich heeft genomen en
  • mensen, die dit geloven weer goed zitten, op koers naar de ‘hemel’.
Hij verzet zich tegen het idee dat God een bloedig offer nodig had om zijn boosheid te stillen. Volgens Wright is het doel van de mens niet die hemel, maar bestaat de ‘revolutie’, die op Goede Vrijdag begon uit de oproep aan de mens om bij te dragen aan de verwerkelijking van Gods Koninkrijk op Aarde. Het is een toegankelijk boek, soepel geschreven, waarin Wright in eenvoudige taal de Bijbel uitlegt. Het richt zich op de gelovige lezer, die op zoek is naar verdieping van zijn geloof en die niet bang is voor een onorthodoxe benadering. 
En de anti hiërarchische kerk, daar geloof ik in,

anarchie, het evangelie van judas, elke vorm van gezag is onderdrukking,
zie verderop, dat is het belangrijkste, na een stop op olie en plastic

voor de mens en de aarde nu.


grappige plaatje aap houdt hond vast

Geen opmerkingen:

Een reactie posten