zaterdag 15 juni 2019

Als ik het goed begrijp, dan heeft die andere oceaan planeet met twee manen het voor elkaar gekregen, iT information sneller te maken dan het licht dus misschien gaan we oneindig of een hele poos terug dan wel vooruit in de tijd. Dus informatie gaat sneller dan lichtsnelheid, dan kun je ook terug reizen in de tijd..naar toen onze planeet aarde ook twee of drie manen had (760 miljoen jaar geleden schijnen "we" een grotere tweede maan te hebben gehad) en vooruit in de tijd, maar dan moet je van ons, de dood, de doden, uit gezien met algoritmes terug werken, de tegengestelden (levenden ? eendagsvlieg vliegjes tot plus20 miljard jaar als de zon, maar is die levend ? leven) juist niet, vandaar het complete onbegrip heen en weer, over en weer

Snap jij dr wat van, blij dat eT me niet ken schele

 Sjaak Jesāïa Swart is groot

Oei 😱, het bovenstaande schijnt deels de waarheid te zijn, 

en hoe stom ik altijd ben dat ik dat nu pas zie, heb minstens 10 aanwijzingen of meer gehad

(o.a. van i-phone de tijd terug van 10.23 uur naar 10.22 uur, misschien skiede ik door een
tijdzone, en een e-mail verzenden om 9.22.30 uur/secondes en dat er vervolgens staat
"verzonden" om 9.21 uur plus een 8 tal andere tijd~internet~iT en ET fenomenen).


Dus, aiTeT hebben ontdekt (en/of de andere wereld, of de tegengestelden, of de griend, octopus &
dolfijn) dat ze informatie sneller kunnen (zullen) versturen dan het licht,


https://sourcesorcerer.blogspot.com/



Ook bij maxwells demon gaat het over informatie overdracht en bij licht snelheid, dus dat is de kern.

https://en.wikipedia.org/wiki/Maxwell%27s_demon

De lichtsnelheid is tevens de maximale snelheid waarmee overdracht van informatie kan plaatsvinden. De minimale responstijd is tweemaal de overdrachtstijd (round-trip delay). In de telecommunicatie speelt dat vooral een rol bij communicatie met of via satellieten; de communicatiepartners horen elkaar daarbij met een zekere vertraging, ruwweg tussen 0,5 en 1 seconde. Bij andere media, zoals het internet, wordt een groot deel van de vertragingen door de elektronica en de gebruikte protocollen veroorzaakt. Bij het vanaf de aarde besturen van een voertuig op een andere planeet, zoals het Mars Science Laboratory, is de responstijd nog veel langer: in het geval van Mars, afhankelijk van de posities van beide planeten, zo'n 20 minuten. Bij de Voyager 1 was de responstijd in 2017 ruim 39 uur.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Lichtsnelheid

De elektrische telegraaf, door de tijd, de dood, de oneindigheid heen, sneller dan het licht.
Maar dan kom je toch echt weer in eT swarte gat tenzij verleden en toekomst samen vallen, 
het melkwegstelsel net zoals de kwal in de oceaan "eeuwig" (tot de aarde vergaat) leeft, groter
wordend en als de omstandigheden erom vragen krimpend tot een miniscuul zaadje en als het weer beter gaat groeiend. Niet voor niets komt de andromeda nevel galaxy op "ons",  het melkwegstelsel af, om te reproduceren tot vier of 16 melkwegstelsels, alleen is dat wel een onrustige bedoening....


Erg interessant, wat een ontwikkelingen bij Stanford:

https://www.dreyfus.org/?category=materials-teacher-scholar-profile


iT en ET @@@@@@@@~~~~~👻👽💃💖💀


Genoten tot de laatste dag


Bijzonder van Eline, dochter, dat zij beta inzicht heeft, van o.a. haar oma, Cornelia, moeders kant en opa Cornelis, vaders kant, gekregen. Want wat ben ik afgrijselijk dom op dat gebied, wiskunde en natuurkunde mavo/vmbo als ik de sommen en de boeken met uitleg ernaast mag houden. Van scheikunde begrijp ik helemaal niets.  

Goh, het is nu zondag 16 juni, volle maan vanavond, aska gezien, ze is het echt, best
actress or goddess of death plus supreme witch.

Although not worshipped by the witches who are the heroines of the book (indeed, quite the reverse), they temporarily ally themselves with him out of necessity. Dan moet ik denken aan een gniffelende en lachende Aska Joanna Kinga Schuhholz. 

Marguẽrite was er niette. Bijzonder hieronder is dat barbara tussen weegschaal en schorpioen in zit, twee tegengestelde tekens en dat Margreet tussen waterman en vissen in zit, ook twee tegengestelde tekens. 

Waar ik me nou zorgen over maak, is dat molly (poesje van 2 weken) overal door het huis op grond ligt, direct ga ik er nog een keer op staan !




Related image



Raar dat aska, zo duidelijk intelligenter dan ik, wel gelovig is en ik niet. En dat ik

gelovigen, terwijl de slimste jongen uit mijn klas gelovig was, (daarom) vaak wat stom vind.

Aska niet, voel aan alles dat zij een iq heeft van 150 (en ik dus 100).

Hoe kun je nou in 1 of andere god geloven met dat oneindige universum en dat de indianen

de totem als god heiligen, de mohammedanen allah, protestanten zo 'n strenge zuinige enge

mannelijke zure god, katholieken de swing god van brabant enzovoorts, opvoeding bepaalt.

je (on)geloof.



Bovendien, nou ja, allemaal argumenten overal op deze blogs genoemd maken van mij een

agnost of atheïst

en dan toch sinds 20 november 2017 in iets onbenoembaars geloven, iT en ET. Plus dat bij

Margreet zo vaak iets over religie en god staat en dat Jacintha ook hervormd is en theologie

studeert. Marten Toonder vond ik ook wel mooi:  "Ik geloof alles."

~~~~~~~~~~~ ~~~~

Hee, 2018 was goede vrijdag op 30 maart, op 31 maart voelde ik Margreet zo sterk in mij zoals ik dat
nooit eerder en nooit meer meegemaakt heb, hoewel aska en jessica ook zeer heftig waren, Jessica mogelijk het heftigste. Nee, Marguẽrite was altijd mild, lief en cool en net zo schitterend als in het echt. Ze zijn compleet verschillend, maar in de tegengestelde wereld qua soul hebben Marguẽrite en
Margreet overeenkomsten, net zoals Jessica en Aska geheel verschillend zijn en toch enigszins
hetzelfde zijn, niet qua uiterlijk maar innerlijk is er iets. Van Marguerite en Margreet was ik nooit bang, van aska en jessica een beetje.

Vreemd, bij de Engelse wikipedia pagina over saint Barbara staan geen telegrafisten vermeld, bij de Nederlandse wel, en 300 na gristus waren er helemaal geen telegrafisten, wie heeft dat drin gestopt ?  Religieus gebrabbel, sint en martelares en slachtoffer, puke kots emoticon


Barbara van Nicomedië

De H. Barbara (Grieks: Αγία Βαρβάρα, Agia Barbara) († 4 december 306?) is een christelijke heilige en martelares. Zij is een van de veertien Noodhelpers. Er is vrij weinig met zekerheid bekend over de heilige Barbara. Ook het jaar van haar dood is onzeker. Volgens de Historia sive legenda beatissime virginis Barbare ac martiris, geschreven door Johan van Wackerzeele (ca. 1350-ca. 1400), stierf zij de marteldood onder keizer Maximinus I Thrax, die regeerde van 235-238, maar volgens de Gulden legende[1] stierf zij onder keizer Maximianus, die regeerde van 286-305.

Zij wordt gerekend tot de veertien helpsters in nood. Op grond van haar levensverhaal geldt de H. Barbara als beschermster tegen brand en bliksem en tegen een plotselinge dood. Ook kan haar hulp ingeroepen worden als storm het land verwoest. De H. Barbara is ook de beschermheilige van verschillende gevaarlijke beroepen, in het bijzonder van de artilleristen, tunnelbouwers en mijnwerkers, maar ook van de infanteristentelegrafistengenisteningenieursbrandweerliedenarchitectenboerendakdekkersmetselaarsbouwvakkersklokkengieters, metaalgieters, smedensteenhouwersbeiaardierskokshoedenmakersslagersgevangenenmeisjes, stervenden, torensvestingen, geologen, explosievenruimers en van de inwoners van Culemborg en Vreeswijk.

Goede Vrijdag: De Dag Dat De Revolutie Begon door Tom Wright
Waarom stierf Jezus? Tom Wright betoogt in het boek ‘Goede Vrijdag’ dat we met elkaar het revolutionaire karakter van het kruis zijn kwijtgeraakt. Veel christenen denken dat het er bij de dood van Jezus om draait dat ‘God mij redt van mijn zonden, zodat ik in de hemel kom’. Maar de schrijvers van het Nieuwe Testament hadden het over iets veel groters, iets veel explosievers. Iets dat mensenlevens hier en nu verandert. Paulus en de andere apostelen nodigen ons uit deelnemer te worden in een revolutionaire beweging, die begon op een goede vrijdag op een heuvel vlak buiten Jeruzalem. In vijftien hoofdstukken, verdeeld over vier delen, zet hij zijn visie op wat er op Goede Vrijdag gebeurde uiteen. Hij verzet zich tegen de gangbare christelijke gedachtegang, die gevolgd wordt, waarin:
  • Alle mensen hebben gezondigd, waardoor God boos is en hen naar de ‘hel’ wil sturen,
  • Jezus – zelf onschuldig – tussenbeide is gekomen en de straf op zich heeft genomen en
  • mensen, die dit geloven weer goed zitten, op koers naar de ‘hemel’.
Hij verzet zich tegen het idee dat God een bloedig offer nodig had om zijn boosheid te stillen. Volgens Wright is het doel van de mens niet die hemel, maar bestaat de ‘revolutie’, die op Goede Vrijdag begon uit de oproep aan de mens om bij te dragen aan de verwerkelijking van Gods Koninkrijk op Aarde. Het is een toegankelijk boek, soepel geschreven, waarin Wright in eenvoudige taal de Bijbel uitlegt. Het richt zich op de gelovige lezer, die op zoek is naar verdieping van zijn geloof en die niet bang is voor een onorthodoxe benadering. 
En de anti hiërarchische kerk, daar geloof ik in,

anarchie, het evangelie van judas, elke vorm van gezag is onderdrukking,
zie verderop, dat is het belangrijkste, na een stop op olie en plastic

voor de mens en de aarde nu.


grappige plaatje aap houdt hond vast

Sir i am vexed, there seems to be some kind of anti matter contact

Related image


 A new security technology identifies people by the sound of their skulls.

daar in t fliegtuig naar londe sat een frau die wist dat sij gewonne had: barbara

by Jessicca


weet niet waar dit op slaat, je hebt toch geen relaties om te winnen of om te verliezen,

hoewel, barbara zag en (mogelijk) ziet elke relatie als een machts~relatie, ook daarom

vond en vind ik

haar ziek


Image result for barbara van de griend

mij ken dese onsin dus werkeluk niks schele

sjaak
swart

grappige Orang-oetans

Angst maakt de mens doodziek, op sterven na dood.

 mano ne(g)ro

grappige kleine aap


grappige aap met middelvinger



En hieronder waarom ik geen leiderschapstype ben....staat tegenover dat ik geen leiders ken.

Van "mijn" 18 leidinggevenden waren er 3 goed => (los) laten als motto, 9 zeer matig, 6 waren abominabel slecht, a disgrace. Ik pleit voor sociaal democratische anarchie van gelijkwaardigheid, vrijheid en solidariteit.


1. CHARACTER, NOT COMPETENCY, DETERMINES YOUR CAPACITY

When I was starting out in leadership, leadership was all about skill to me. It was about learning more, getting sharper, getting better and gaining an edge.
But throughout my thirties as I watched skilled leader after skilled leader fall morally (preachers, politicians, business leaders and more), I realized that all the skill in the world matters less than character.
Character matters because you bring who you are into everything you do. Your character determines the kind of leader you’ll be, but also the kind of husband you’ll be, parent you’ll be and even friend you’ll be.
You can be the most skilled person on the planet, but if people don’t trust you, don’t like you and don’t want to emulate you, they won’t follow you.
As a result, your character, not your competency, determines your capacity.

2. THE PEOPLE CLOSEST TO YOU SHAPE YOU THE MOST DEEPLY

If you study most great leaders, you’ll discover this: they have even greater people around them.
The longer I’ve been in leadership, the more important it’s been for me to cultivate a carefully crafted circle of people around me. Some are people I work with. Some are colleagues I keep close. And others are friends and mentors I’ve worked hard to invite into my life.
The quality of people around you directly impacts the quality of your leadership because the people closest to you shape you the most deeply.
If you surround yourself with cheaters, you’ll likely end up cheating.
If you surround yourself with liars, you’ll shade the truth.
If you surround yourself with people of deep integrity, you’ll grow your integrity.
Personally, I look for people with a deep commitment to personal integrity and faith who also have exceptional skills. And if I have to trade off, I’ll settle for higher integrity and lower skill set.
Why? Because the people closest to you shape you the most deeply.

3. THE PAST IS THE FUTURE WITH THE LIGHTS ON

The future isn’t nearly as mysterious as you think.
The past is the future with the lights on.
This principle is actually a paraphrase of a lyric from a +44 song. (Insight shows up in all kinds of places.)
But it’s so true, isn’t it?
It’s easy to think the future is going to be radically different than the past, but the reality is your future will repeat your past unless you break from the past.
Want a different future? Look at your past (the lights are on) and decide what you need to change. Then muster up the courage to change it.

4. CURIOSITY IS THE ANTIDOTE TO CYNICISM

Cynicism creeps up on all of us, even the young.
Let it grow, unchecked, and you will become the leader who’s seen it all, knows it all and tells everyone about it.
Which also means two things:
You’re no fun to hang out with.
You’ve stopped growing.
More than any other factor I’ve been able to isolate, curiosity appears to be the antidote to cynicism.
The curious are never cynical. And the cynical are never curious.
The curious ask questions. They’re interested. They’re learners. They don’t think they know it all. And especially as they get older, the curious are wonderful to be around.
So be curious.

5. STRATEGY TRUMPS VISION

You hear a lot about vision as a leader. And you need it. You know that.
Every organization needs a clear and compelling vision.
But vision, unrealized, is simply an intention.
Far too many leaders create a vision but stop there.
To bring a vision to life you need a strategy.
The reason so many leaders turtle when it comes to strategy is that strategy is both specific and potentially divisive.
Strategy says this is how we’re going to do music.
Strategy says this is how we’re going to govern ourselves.
Strategy says this is how we’re going to raise funds.
And the strategy that will lead you into future is almost always different than strategy you used in the past.
A B+ strategy, well-executed, trumps an A+ vision every time.
So what’s your strategy? And how have you executed it?

o nee weer dat enge gelul over apophis apepis

Jc 2036 r.i.pies

gaat eT echt slecht afloope, iT zit me niet lekker

foel eT ooferal, wat heet

THE ONE MAN REVOLUTION

i know he looks weird, what can you do.

jessica, 18, ze lijkt wel 38

Jassesca, queen of spades



Marguerrerite lijkt trouwens ook wel 22/23 jaar (ze was toen 18 of 19)

en in de holland & barrett winkel leek ze 28 jaar en wereld ster,

groter dan sophia loren en marilyn monroe,

en voelde ik me 12 jaar, toen ik haar zag.

less is more

more is less


zou toch echt niet meer 30 of 40 willen zijn, 

wel misschien vanaf 50 het overdoen met de kennis van nu

sinds 2011 had ik eerst viagra (voelde niet goed) en later de betere cialis (2,5 mg) nodig voor sex, 

46 jaar en  toen was ik eigenlijk impotent, dat is alleen maar erger geworden tot wiet, 

10 keer vrijen binnen 8 uur, de eerste 

keer met astrid, 2018



wil ik niet lese, ken me niet schele 

~~

mooie duivelsche blik ↓⇓⇓↓, dochter van klaske de jonge, ja, charlotte goudswaard, klaske kakel van vodafone, mars en de consumentenbond en so, dochter van een erg rechtse kernfysicus te Mol, Europees centrum daar, me toen aangereikt door google
Image result for lot goudswaard

Burger lijk

13.10 uur zaterdag 15 juni tumultueuze ontwikkelingen maar eT komt weer iT.

Wiet en hasjies gegeten, 1,5 gram en 0,5 gram, ben benieuwd.

Mijn zoon had een nieuwe drug uit geprobeerd en dat ging niet goed, jammer dat hij zo vaak onverstandig is, want hij heeft potentieel als kunstenaar en op de basisschool had hij een enorm hoge score op de toetsen terwijl hij in de klas niets deed.....vond het lullig en rottig dat hij door het Hollandse onderwijs systeem zich niet goed kon ontwikkelen, hij was op de basis school enorm intelligent, ook in rekenen en zo

Morgen volle maan geloof ik. Ik heb continu zo 'n zin in het leven, ik ben zo ongelooflijk

gelukkig.

o tjezis die beelden van marguẽrite als ik these habits van oliver koletzki beluister, tranen van geluk,

in de between two worlds versie hvob en koletzki (in het officiële nummer doet de bas raar).

En daarna mooi "bones",  koletzki alweer ! terwijl ik hem verder niet goed vind, van of over Jessica, dan kan ik lachen. Heeee, Marguẽrite is serieuzer (en ook minder zwartgallig) dan Jessica.

A 16 juni weer volle maan, morgen alweer, maar dan ben ik niet stoned. Nu raak ik dat wel steeds

meer, zal zo nog op handen gaan staan, ik zag Frederique, yoga lerares, die dat met 1 hand deed,

wow ! Zag er schitterend uit, dat wil ik ook kunnen maar niet nu proberen.

Ah, na bones (genieten nu), daarna fog machine, nee, nee, ik weet het zeker, het is thought or perhaps better feeling machine van hvob, thought machine van hvob

Image result for marilyn monroe knipoog

             iT


Image result for marilyn monroe knipoog

     ET 


vrijdag 14 juni 2019

GOED NIEUWS ! Als je dit leest, dan ben je mogelijk gek. En vraag je je toch af waar mensen allemaal niet in willen geloven.


grappige foto: kan je de hond herkennen



KLETS VAN JUNI 2019
Het liefste zou ik nog 1 keer Margreet van de Griend ontmoeten om te vragen of zij, bewust of onbewust, Pieter Winsemius en mij onder andere "bezield" heeft, dat geloof ik namelijk. Zo geloof
ik ook dat Jessica toegang heeft tot mijn tegengestelde en mogelijk "echte" kant, whatever that is,
en tot die van Barbara, waar dat omgekeerd veel minder of op haar akkoord het geval is.

Wat mij in onderstaande tekst opvalt is het zalvende ergerlijke dominee "wijze vader" toontje :

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Evangelie_volgens_Johannes

Bewerken

De voorstelling van zaken waarbij de Joden en Judas in het bijzonder de schuld kregen van de executie van Jezus, werd officieel met het Concilie van Nicea in 325. Tijdens dit concilie werd onder regie van Eusebius van Caesarea de inname en verwoesting van Jeruzalem door keizer Vespasianus' zoon Titus in het jaar 70 met terugwerkende kracht geïnterpreteerd als Gods wraak voor de kruisdood van Jezus, voltrokken door de keizer van Rome. Deze zienswijze paste in de bedoelingen van Constantijn de Grote om van het christendom de nieuwe staatsgodsdienst te maken.

En dat de eerste 300 jaar van deze jaartelling er censuur bestond, de gnostische anarchistische kerk mocht niet. Mensen die zelf nadachten, dat mocht niet, net zoals nu bij de politie, het openbare ministerie en het leger. Ruim 80% van de mensen kunnen niet zelfstandig en onafhankelijk denken:


https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Evangelie_van_Judas


Ik ook niet, twijfel of veel mensen dat kunnen, zelfstandig en onafhankelijk denken. 

Trivia

Einstein had een IQ van 170+
Einstein hield niet van sokken en had buitenshuis alleen schoenen of sandalen aan zijn blote voeten. Binnen liep hij vaak blootsvoets. Quote: "When I was young I found out that the big toe always ends up making a hole in a sock. So I stopped wearing socks."
Einsteins vioolspel was zeer middelmatig.
Einstein was zeer snel verliefd en kon daar naar eigen zeggen weinig tegen doen. Naar verluidt zou hij een paar dagen na zijn huwelijk met Elsa Einstein al verliefd zijn geworden op zijn nieuwe secretaresse.
Einstein hield absoluut niet van sciencefiction.
Einstein was ook bekend als Esperantist. Hij zei: "voor de internationale communicatie is het internationaal wederzijds begrip met behulp van de internationale taal niet alleen noodzakelijk, maar een vanzelfsprekende zaak. Esperanto is de beste oplossing van het idee van een internationale taal."
Einstein had maar één kleur pak, zodat hij 's morgens geen keuze hoefde te maken welk pak hij zou moeten dragen.
Einstein was bijna zijn hele leven atheïst. Een rabbijn vroeg hem eens naar zijn godsdienstige overtuiging. Hij antwoordde: ik voel me het meest verwant met de god van Spinoza maar heb niets met de 'persoonlijke God' van joden en christenen.
Einstein was een vegetariër.

Citaten

"Er zijn maar twee oneindige dingen, het heelal en de menselijke domheid; maar van het heelal is het niet zeker."
"Met logica kom je van A naar B, met verbeelding kom je overal"
"Ik denk nooit aan de toekomst, die komt snel genoeg"
"Ik wil Gods gedachten kennen, al het andere zijn details"
"Het moeilijkste om in de wereld te begrijpen, is de inkomstenbelasting"
"Het geheim van creativiteit is het verbergen van je bronnen"
"Vrede kan niet met geweld worden bereikt, alleen met het begrijpen van elkaar"
"De zoektocht naar de waarheid is waardevoller dan het in het bezit zijn ervan"
"Als dit universum in zijn miljoenvoudige orde en precisie het resultaat van een blind toeval zou zijn, dan is dat net zo geloofwaardig als wanneer een drukkerij explodeert en alle druklettertjes weer op de grond terechtkomen in de voltooide en foutloze vorm van het woordenboek."
"Als de mens geen eind aan de oorlog maakt, maakt de oorlog uiteindelijk een eind aan de mens"
"Bidden verandert de wereld niet maar bidden verandert de mens en de mens verandert de wereld."
"Fantasie is belangrijker dan weten, want het weten is begrensd."
"Voor zover wij nu weten."
"Ruimte en tijd zijn niet omstandigheden waarin wij leven, maar manieren waarop wij denken."
"Je kunt een probleem niet oplossen vanuit hetzelfde soort denken dat tot het probleem heeft geleid"
"Ik ben niet superslim, maar ik ben gewoon extreem nieuwsgierig"
"De mens die zich omringt met feiten, niet toestaat dat hij verrast wordt, geen flits van intuïtie kent, geen veronderstellingen maakt, geen risico neemt, leeft in een afgesloten cel"
"Het opstellen van een nieuwe theorie is niet hetzelfde als het slopen van een oude schuur om op die plaats een wolkenkrabber te bouwen. Het lijkt meer op het beklimmen van een berg, waarbij we nieuwe en weidse gezichten aanschouwen en waarbij we onverwachte verbindingen ontdekken tussen ons uitgangspunt en zijn rijke omgeving"
"Ik geloof dat de religie van de toekomst een kosmische religie zal zijn. De religie die het meest strookt met de wetenschappelijke behoefte is het Boeddhisme"
"Alles dat werkelijk groots en inspirerend is, is gecreëerd door een individu dat kon werken in vrijheid"
"Fantasie is belangrijker dan kennis"
"Er zijn slechts twee manieren om je leven te leven: doen alsof niets een wonder is, en doen alsof alles een wonder is. Ik geloof in het laatste"
"Wetenschap zonder religie is kreupel, religie zonder wetenschap is blind"
"Een vooroordeel is moeilijker te splitsen dan een atoom"
"De ontketende atoomkracht heeft alles veranderd, behalve onze manier van denken"


Sinds 20 november 2017 zie ik de media, kranten, journaal en internet (nos.nl en nu.nl) ook anders, zo vaak zie ik vooroordelen, de hiërarchische kerk, conformisme, narcisme, domheid en angst.

Goed nieuws !

"Dames en heren, goedenavond, het nos journaal van 8 uur. 

Vandaag zijn weer alle vliegtuigen veilig geland. Ook is er geen massa-ontslag aangekondigd. De meeste mensen werken plezierig samen in ons land. Het midden- en kleinbedrijf draait goed. De meerderheid van de kinderen geniet goed onderwijs. Velen worden probleemloos 70 in dit welvarende land. Ook met de natuur en de fauna gaat het niet heel slecht. En dan nu Erwin Krol voor het weerbericht: 

Het wordt een zeer aangename temperatuur en misschien valt er tegen de avond nog een regenbui voor de gewassen van de boer."

De meeste mensen zullen zeggen dat het ze goed gaat. Als je ze vraagt naar de toestand van het land, de wereld en de toekomst, dan zijn ze vaak negatief en pessimistisch. Dat komt door de tv, de krant en andere media. Goed nieuws is geen nieuws. Echt nieuws is slecht nieuws en daardoor krijgen mensen een verwrongen beeld van de werkelijkheid; ze worden voornamelijk geconfronteerd met slecht nieuws.

Oorlog, misdaad, ziekte en armoede, dat zie je de hele dag op TV en je kunt alleen maar concluderen dat het overal ellende is. Op de meeste plaatsen in de wereld is het geen oorlog maar vrede; zijn de mensen niet ziek, maar is de meerderheid gezond. Zelfs de "derde" wereld ligt niet te creperen, maar 80% kan een menswaardig bestaan opbouwen. Ook uit Nederland alleen maar slecht nieuws: men wordt beroofd, men raakt zijn baan kwijt, men lijdt aan enge ziektes, de kinderen worden misbruikt. Wat een geluk dat het jou of je familie niet is overkomen, vandaag.



Overigens is experimenteel vast gesteld dat geleerden, wetenschappers, uitvinders, schrijvers,
musici, componisten, net zoals andere mensen ook ruim 97% van de tijd irrationeel denken,
niet logisch, maar chaotisch, bevooroordeeld, bang, laf, bekrompen, onnodig conservatief,
van de hak op de tak, psychisch niet helemaal goed of lekker.


grappige foto: hond ruimt troep op

HAPPY BIRTHDAY Sabine's iTeT stuurt me leuke grapjes, mooie verjaardag, 20 jaar en voor een levenskunstenaar ligt de wereld open, bah, klinkt eng, zo'n rare vreemde oom of so, creep, griezel








Image result for jessica haitsma





Chilling adventures of Sabine: 

Is het gestofzuigd of stofgezogen? | Taalhelden





Mijn favoriete cadeau zou zijn een droom met Margreet of een ontmoeting in het echt, zodat ik hopelijk iets meer begrijp van wat er aan de hand is. En het vreemde is dat ik het ook zo geweldig vind zoals het is. Ik heb het mooiste cadeau gehad. Ik sta niet aan de voet van de mount everest die ik geheel kan zien, ik sta aan de voet van oneindigheid, het universum en de dood, die ik niet kan overzien en het is fantastisch, zo voel ik dat twee dagen per week. De andere 5 dagen schrijf ik daar onder andere over (en geniet na en geniet van het moment zelf).  

J. Blaauw (ouwe politielul in de telegraaf: veel harder alle drugs, met name wiet, onderdrukken), de politie plus het openbare ministerie en de overheid zijn een schande en dan is Nederland nog 1 van de beste landen om in te leven. Hoe vreselijk is dit alles. Wiet door de voeding zou ook kunnen zorgen voor de bevrijding van de mensen/mensheid in Nederland en de wereld. 

Maar ja, te bang, te laf, te bezitterig, te ijdel, te egoïstisch, te conservatief, te bekrompen, te dom, te bevooroordeeld, te oneerlijk, teveel schone schijn ophouden, teveel geloven in het verkeerde en in het kwade, teveel liegen, teveel huichelen. Just like me. 

De Nederlandse overheid zijn wij, hoe graag ik er me ook van distantieer.   

En dat het heel goed is dat ik geen god ben met het vermogen om te doden of te elektrocuteren, want een 5~tal onmensen waren dan nu dood geweest. Als ik aan die mensen denk, gelukkig zeer zelden, dan heb ik even een minder moment....en zelfs die emotie van boosheid en woede te voelen is mooi. Nooit in werkelijkheid, ik verafschuw geweld, ook of vooral het geweld van kreng edith schippers, vernielster van de aarde. 

En dat ik sinds 20 november 2017 nagenoeg alles als een cadeautje zie, mijn leven is schitterend en mooi, ik begrijp mijn eigen (levens)geluk niet meer en dat maakt het zo mogelijk nog mooier.

Dat zie ik 2021-2023 tegen gesteld.  


Related image

the Horned God is "the personification of the life force energy in animals and the wild" According to Sabina Magliocco,[12]:28 Gerald Gardner says (in 1959's The Meaning of Witchcraft) that The Horned God is an Under-god, a mediator between an unknowable supreme deity and the people. 

The Horned God, as Lord of Death, is their "comforter and consoler" after death and before reincarnation; and that he rules the Underworld or Summerland where the souls of the dead reside as they await rebirth. 
When first encountered, the figure is a dangerous, 'hairy chthonic wildman' possessed of kindness and intelligence. If repressed, later in life The Horned God appears as the lord of the Otherworld, or Hades. If split off entirely, he leads to violence, substance abuse and sexual perversion.

The Horned God represents the 'natural Eros', a masculine lover subjugating the social-conformist nature of the female shadow, thus encompassing a combination of the shadowand animus. One such example is Heathcliff from Emily Brontë's Wuthering Heights. Sugg goes on to note that female characters who are paired with this character usually end up socially ostracised, or worse – in an inverted ending to the male hero-story

Evidence for horned gods appear very early in the human record. The so-called Sorcerer dates from perhaps 13,000 BCE. Christian Church had declared the god of the witches was in fact the DevilThe popular image of the Greek god Pan was removed from its classical context in the writings of the Romantics of the 18th century

In the novel Childhood's End (1953) by Arthur C. Clarke, all humans have a collective premonition, also described as a memory of the future, of horned aliens which arrive to usher in a new phase of human evolution. The collective subconscious image of the horned aliens is what accounts for mankind's image of the devil or Satan. This theme is also explored in the Doctor Who story The Dæmons in 1971, where the local superstitions around a landmark known as The Devil's Hump prove to be based on reality, as aliens from the planet Dæmos have been affecting man's progress over the millennia 

The 1992 Discworld novel Lords and Ladies, by Terry Pratchett, features a King of the Elves who is strongly reminiscent of the Horned God. Although not worshipped by the witches who are the heroines of the book (indeed, quite the reverse), they temporarily ally themselves with him out of necessity.

Ik niet, heb vandaag lichte pijn aan me knar, daarom 200 mg ibuprofen genomen. Ik ben een trieste sloeber met psychische problemen en zeker niet een horned being of continu gelukkig zoals hierboven beschreven (op 1 maart 2023 toegevoegd, "en zeker niet een horned....beschreven"). 


Onderstaande foto vind ik nu zeer akelig, wilde hem weg halen, voel me er ongemakkelijk over, vind het een voorspellende foto van juni 2019 en daarom laat ik deze staan, excuses als daarmee mensen beledigd zijn. As if anybody reads this.