dinsdag 25 april 2023

AI has the potential to contribute significantly to solving our biggest problems such as climate change, disease, poverty and inequality....stop het dodelijke cynisme van Youp van t hek ? NOOIT door te verbieden, maar ondanks of vanwege de zinloosheid van het leven wijzen op de mogelijkheden om goed te doen.... Twee goede uitspraken van de rechterlijke macht en een interessante (financiële mogelijk gevaarlijke) ontwikkeling, 3~4 banken omgevallen binnen 4 maanden, waarbij credit suisse (bijna) een systeembank is en 2 silicon valley banken .... Als het regent in mei, dan is april voorbij volgens Berendien uut Wisp (stevige kruidenvrouw Wim de Bie)

Zouden google, bing en yahoo niet moeten samen werken met ãïTeT ? bard & chatGPT & ãïTeT, all together now, including octopus, fish, plants and wildlife, the living, the dead, 97% dark matter energy included in artificial intelligence information and extra terrestrial technology, oh, i will never regret the day that we met......2006....2017....2018.....1965 ? 

Et gaat verder door op https://levendgestorven.blogspot.com

Ramon Roelofs of charly low noise weer ontmoet in Loosduinen, wow 🤩, zo’n topper, leraar (en hopelijk vriend of goede kennis) en dat ik godinnen als Stella Munninghoff, Jana Zwetsloot, Irina uit Oekraïne en Roemenië, Catherine van der Berg en Ines uit Duitsland mag ontmoeten. 

Ik zie ook nog veel bazige groffe mammon animal farm 🐖rats, maar deze ziet er lief uit

Mijn pa, cornelis johannes maria van veenendaal (oss, bergen op zoom en naar amsterdam) en harry bosch (van rotterdam naar amsterdam), wapenbroeders van het leger en samen leraar nederlands geworden, wat waren ze goed, die gezamenlijke humor ! "always the same jokes," zei Karen dan zuchtend, ja, maar het was zo de top, die verhalen, de grappen....met Joop Stobbelaar en in Italië was er ook zo'n magie, in Brussel was dat zoveel minder, alsof bureaucratisch brussel de magie....   

Goh, bob den uyl vond willem frederik hermans beter dan zichzelf. Ik vind bob den uyl beter dan w.f. hermans, hoewel ze beiden in de top 5 van "beste" schrijvers staan, ook ik doe aan hiërarchie ? Ik sta onder de top 10 van beste (nederlandse) schrijvers, ik kom eigenlijk niet voor in die lijst, ik besta niet ? 

ow, weer zo'n mooi tragisch liefdelied, genius at work, hvob, Capture casa, en ontwrichtend 2.30, 

https://www.youtube.com/watch?v=Do-fcGeG2nE

lyrics capture casa hvob                         http://verschrijveres.blogspot.com/2008/ 

Eraser van hvob vind ik ook de grootste magie: https://www.youtube.com/watch?v=C9BC0QBh9Pc

En als het nou toch eens fog machine is (thought machine), van wolk waterstof machine. 😱👻👽💃, ChatGPT is an intelligent chatbot that helps automate chat tasks. Its name is the acronym for Chat Generative Pre-trained Transformer.

In een van de sketches waarin Berendien verschijnt, uitgezonden op zondag 17 november 1991, krijgt ze concurrentie van de meer gehaaide en 'plattere' kruidenvrouw Rosalien uut Drost, een typetje gespeeld door Kees van Kooten. Rosalien geeft hierbij de tip om dille tussen de bille te stoppen bij impotentie.[1]

Heeft de verfoeide vervloekte doodzieke barbie gvd methode me van een 5,55 naar 8,88 gebracht ? Dag eT niet, je bleif een sufferd, ook folleges Sjaak Jesãïa Swart, wat er niet in sit, ken er ook niet uit kome.

Ook ik blijf huichelen en liegen om me door dit leven te slaan, iets eerlijker dan voorheen.. 

Is het cijfertjes geven als een 5 door een leraar aan een leerling geen brevet van onvermogen ? Ik heb gefaald om jou de zaken begrijpelijk uit te leggen. Of is de leerling te stom en heeft deze leerling geen zin om vrije tijd in zaken te steken die hem/haar weinig tot niets interesseren. En dan die ziekelijke prestatiedruk op de basisschool reeds met cijfertjes en toetsen, de waanzinnige weive wereld van eT hiërarchische kippenhok in beeld gebracht. Want een kind dat zitten blijft of met moeite zesjes haalt houdt daar te vaak een armzalig zelfbeeld aan over en het verklaart ook die "shootings", het in het wilde weg rond schieten op scholen in de "verenigde" staten van amerika. Je zou maar desantis, dictatoriale onderdrukker van de vrijheid, als gouverneur voor florida hebben, weer zo'n mammon animal farm pigrat. Gaat het op de basis school niet te vaak al fout, in hol land en de wereld, voor zover er onderwijs wordt gegeven ? 

Wat liet Kees van Kooten Wim de Bie schitteren en vice versa.....Paul van Vliet leek qua uiterlijk en mimiek op Rene de Mey/ij, zo' n aardige lieve zachtmoedige zeer intelligente precieze, meticulous, jongen in Brussel, beste van de Nederlandse klas van meer dan 30 leerlingen, zoon van een Indonesië politionele acties ganger, nogal ambtenaar en René omhelsde zijn moeder altijd enorm hartelijk en lief, alsof hij haar vereerde, misschien was hij wel homo, goh, ik streelde 1 keer over zijn been als grapje als 13 jarige (schrik ervan nu ik eraan terug denk, daarna nooit meer gedaan, ik werd bij het liften een keer gestreeld door degene die me meenam in Brussel, gauw uit gestapt). 

Hij liet me altijd spieken bij wiskunde, tot ik het zelf moest doen, toen kon ik het niet meer en hij legde me een wiskunde som uit in 2 minuten, ik moest 10 minuten rekenen en nadenken voor ik begreep wat hij me verteld had. Paul van Vliet heb ik twee keer door Den Haag zien lopen, hij kwam in Brussel altijd teksten ophalen bij de vader van Tom Wassenberg die een deel van de grappen, de meerderheid, voor hem schreef, Tom Wassenberg, heel bijzondere jongen met een net zo bijzondere zus, waarvan Ernst Ferdinandusse zei dat ze zo wow was in Leiden, hoe kende hij haar nou ?, o ja, via zijn beste vriend Marco, maar goed, Paul van Vliet sprak dus voor 70% teksten uit van de vader van Tom Wassenberg die hij dan aanpaste naar zichzelf. Die gekke bekken trok ie vanzelf. René de Meij was gevleid toen men hem met Paul van Vliet vergeleek door Alphons van den Brand(e) die ik niet zo mocht en vice versa, hij liet me niet afkeike. 1977-1980 gaat dit over. 

Frans Claessens, zoon van Griekse moeder, oom was 1 van de hoogste in de Griekse marine en Belgische vader was ook zo'n bijzondere gevoelige jongen, marine logistiek officier geworden, meegaand met het gezag, maar hij begreep wel wiskunde, natuurkunde en scheikunde net zoals Pieter Peletier, die ik wel 10 keer in Den Haag en Leiden gezien heb tussen 1991 en 2018, ik begreep wiskunde, natuurkunde en scheikunde niet, frustrerend, vrienden van me, het eerste jaar in Brussel na het wonder van Varese, Italië. Frans Claessens had ook in Varese gewoond, hij zei dat hij zelfs mij (hij vond me dom, qua wiskunde en de andere intelligente beta vakken) slimmer en intelligenter vond dan Willy Alexie Oranja Na ss au varken, dat was zo' n zeldzaam hol leeg dom geval, bij de marine (tussen 1985-1990). 

René de Meij niet terug gevonden op internet, eerst wiskunde gedaan en toen informatica, na 1983, Alphons van den Brande niet gezocht, geloof ik, toch had hij hij ook wel wat. Ja, toffe jongens op die Europese Scholen en och och och die Buitenlandse meisjes waar ik te stom voor was om erop af te stappen, nou ja, aan Sabina Cozzi zie je dat ik ze toch niet waard was.....hoewel ik wel met de 2, 3 mooisten van de Europese Scholen (Ukkel en Woluwe) iets had, (bijna) sex. 

Tom Wassenberg zei, ja, die Paul van Vliet is zo gewoon gebleven, dan komt hij bij ons thuis en dan zegt hij " hoi Tom", en dan zeg ik "hoi, Paul". Dat zei Tom toen hij 14 was tegen mij, 13 jarige. Daarna verdween hij van school, hij was blijven zitten en had iemand in een woedebui door een raam geduwd. Zijn vader was leraar Nederlands op de andere Europese school van Woluwe. Mijn pa, Cees Cornelis Johannes Maria van Veenendaal, zei dat hij Tom Wassenberg zo' n heel bijzondere jongen vond, dat zegt hij ook van mijn zoon, Stijn Cornelis Hoogeveen. Ik vind David Cornelis Hoogeveen net zo bijzonder, net als dochter Eline Cornelia Hoogeveen, die ik misschien wat voortrek, maar dat geldt ook omgekeerd. 

Ragnar, Duitser, was de slimste en intelligentste van de Europese School Ukkel, zat in hetzelfde jaar/klas als ik, alleen maar gymnastiek deden we samen (zo'n 6 klassen met 30 Duitse, Franse, Belgische, Italiaanse, Deense, Engelse, Nederlandse, Europese leerlingen, aparte leuke sfeer), enorm lieve zachtmoedige teddy beer, had niet achter hem gezocht dat hij de intelligentste was: "les voitures doivent rouler sur H, hache !" Waarop Johan Ocquet, Vlaming en meer, hem spottend uit lachte, had criminele neigingen, gooide continu een voetbal tegen het hoofd van Eskeline Kullberg, erg intelligente dame, kunstenares geworden, en ik zei boos tegen Johan: stop daarmee. Johan was veel krachtiger en sterker dan ik, crimineel geworden, vriendin vermoord en zelfmoord in 1997, was ook van 1965, erg mooie bijzondere charismatische humoristische jongen met veel invloed op velen van de europese school. Heb een uur afgewisseld eraser en thought machine van hvob beluisterd.

Nou, en ? Donder op met die lulferhaale, eT ken niet SCHELE ! 

Swart, Sjaak

everybody is gonna die on their own, their own, everybody is gonna die on their own, their own,            I was sure to erase you, but i"m dying, you cunt, I was sure to erase you, but I"m dying, you cunt,  everybody is gonna die on their own, their own, everybody is gonna die on their own, their own,            i have to erase, to know how it feels, the skin on my skin, everything in between                                       i have to erase, to know how you taste, i have to erase the look of your face .. i have to erase 

In nederland is het 9.45 uur op 27 april, in Tokio is het 16.45 uur op diezelfde 27 april 2023





Als je dit artikel leest, dan maakt vlad poetin geen kans, 

Maar eT blijft de gevaarlijkste griezel, als dat nucleair wordt, dan is eT nog sneller over voor de mensheid dan 2036-2050 nu !! Nota Bene, er moet alles aan gedaan worden om diplomatiek....hulp aan de vele goede russen en chinezen te bieden, ze een mooie, betere, vrije, gelijkwaardige, solidaire, sociaal democratisch anarchistische wereld laten zien, waar mensen zich bevrijd hebben van de ketenen van dictators, van government in de klassieke zin, government by the mammon animal farm black plague pig rat. In neder land, hol land is deze ook erg aanwezig met onder andere japie hopie scheffer, balkende ez el, pestrat miniem verhagen, camieleke eurlings, henkie schijtvarken bleeker, pigs baudet, wilders, rutte, schippers, frits bolkestein, gerrit zalm, verdonk and what have you, far too many en de laffe valse huichelende liegende slachtoffer varkenspestratterige meelopers....gelovigen van de hiërarchische mammon animal farm pig rat black plague kerk. 

maandag 24 april 2023

no comment....folleges mij is Inez Weski nepnieuws, fake news, warum weiss ich doch nicht, nah, om te laten zien dat het valse dictatoriale leugen kreng van de dood regeert, government is the burden on the people, en anders is het nog erger dan ik toch al dacht....hol land, die welt, le monde, the world

hvob eraser, everybody is gonna die on their own....dat is toch niet zo, bij een vliegtuigongeluk sterven alle 298 inzittenden zo goed als gelijk, maar ja, ze gaan wel stuk voor stuk dood, MH 17, oekraïne, wat een muziek 😱😻👽👻, 

hvob thought machine and hope betrays and kills reality, speed up boy,   https://www.youtube.com/watch?v=KUgWxz1MiuY


De mens zal niet vrij worden en is dat ook niet waard, als men niet zichzelf bevrijdt, niet toont de zelfbewuste te zijn, de fiere, die zelfstandig de ketenen wil afwerpen. Wilhelmina Drucker

Dogs hvob, Jessica Haai Ts Ma https://www.youtube.com/watch?v=KXntamEu1tk

Met een kunstzinnig filmpje vanaf Mars, waar mogelijk ook geen sterren zichtbaar zijn omdat we als piep piep piep onvoorstelbaar piepklein luchtbelletje water aarde met nu nog wat bijzondere levensvormen die, zoals de octopus, van ver uit het universum komen, in het oneindig grote en diepe zwarte gat met 97% dark matter/energy zitten.....en 0,4% sterren waarvan 0,google01% vooral gasplaneten en nog minder aarde achtige planeten.....vanaf Jupiter (en de zon, als je het felle licht weg denkt ?) en de aarde zijn wel sterren zichtbaar door het magnetische (zwaartekracht en atmosfeer) veld. En we zien de Andromeda nevel (galaxy) op het melkwegstelsel afkomen.....het zullen 4 of 16 melkwegstelsels worden, als ze "botsen" over 4 miljard jaar, ze liggen nu op 2,25 miljoen lichtjaar van elkaar. En ondanks het onderstaande is het nog steeds mogelijk dat door het felle zonlicht, ook aan de donkere-duistere kant van de maan er geen sterren zichtbaar zijn, toch heeft het iets huiveringwekkends.....als āïTet chatGTP bewijst dat er ook aan de donkere kant van de maan geen sterren zichtbaar zijn (na 2 vreemde omwegen, terwijl zhe eT wel al wist ;^).  

Wat ook betekent dat de maan laat zien dat het melkwegstelsel er 40 miljard jaar en wat meer is, maar dat 40 miljard jaar op de oneindigheid 4 secondes is, de werkelijkheid is die van eT zwarte gat. 

Maar als de Andromeda nevel (galaxy) op ons af komt, of we komen op elkaar af, om over 4 miljard jaar te botsen en dan ontstaan er 4 tot 16 melkwegstelsels, dat is die andere werkelijkheid van de aarde en Jupiter met dat andere magnetische zwaartekracht atmosfeer veld. De James webb (op een Lagrange punt en dat zijn bijzondere punten in het zonnestelsel) laat dat ook zien. eT blijft moeilijk te bevatten. En zelfs aan die 4-16 melkwegstelsels zal weer een eind komen ? Net als de "eeuwig" levende kwal in "onze" oceanen, zolang de aarde leeft wordt de kwal soms een zaadje in slechte omstandigheden (de komende 50 jaar als we zo doorgaan met fossiele brandstoffen en dat ellendige vervloekte mammon animal farm pigrat dat de aarde verwoest) en een elegante "volledige" kwal onder goede omstandigheden (niet zelfbewust en de mens, ach, de oneindige stupiditeit van de mens).

Als er aan de aarde een eind komt, en dat gaat gebeuren, dan komt er ook een einde aan de "eeuwig levende" kwal. Als er een eind komt aan het universum, dan komt er ook een eind aan de rond darrende Andromeda nevel, galaxy en het melkwegstelsel ? Komt er een einde aan het universum ? eT is
  
Dinant Dekker vertelde mij dat witte kippen nul uitstoot hebben en dat als ze 1 kilo granen eten, dat ze dan ook 1 kilo aankomen, waar koeien enorrreme hoeveelheden methaan uitstoten en enorm veel voer nodig hebben (zie mc Donalds en het kappen van het regenwoud, ook voor koeien en hamburgers, mc Donalds moet verboden worden, tenzij ze kipburgers en vegaburgers leveren en stoppen met hamburgers), witte eieren zijn veel goedkoper en veel makkelijker om met beter leven drie sterren keurmerk met dus een goed leven voor de witte kippen te produceren. 

NU EEN STOP OP RUNDER(KOE) EN KALFSVLEES, 
WITTE EIEREN, WITTE KIP EN KALKOEN IS PRIMA, TOP !!

DAT MOET FINANCIEEL FISCAAL GESTIMULEERD WORDEN, MEER WITTE KIPPEN MET EEN GOED LEVEN, DE HELFT VAN DE KOEIEN BLIJFT OVER VOOR ZUIVEL, NIET VOOR CONSUMPTIE ! MET financiële COMPENSATIE VAN DE RABOBANK EN DE OVERHEID, EERLIJKE HERVERDELING, al dat bezit van de pestrattenvarkens oranje na ss au, ben van beurden, narcist Elon Musk en dat franse prulbedrijf LVMH met louis vutton, prada of gucci tasjes voor Jessica haai ts ma van 5000 EUR per tasje,  mooi gleufje,  😱😪 waarvan de vrouw van erdogan er 500 heeft, 500 tasjes of gleufjes van 5000 eur per stuk en 500 paar schoenen enzovoorts, enzovoorts, arme turken, weten ze niet beter ? 

goh, ik at in Varese als 10 jarige 8 stukken verrukkelijke biologische kip in de schoolkantine, tot afgrijzen van de leraar, klasgenoten vonden het wel grappig, geloof ik, ik was "zwartje", dat lieve in de steek gelaten katertje, toen ik 6 jaar was en we van Italië naar Nederland gingen....wat hou ik verschrikkelijk veel van poezen en katten, sommige honden zijn ook wel leuk, maar ik zal er nooit 1 nemen, ze kunnen maar maximaal 3 uur alleen zijn ! 

O, o, o, eT ken me toch so niks schele, swarte sjaak 

Ook vertelde Dinant dat het bericht dat bankiers en boeren de nieuwe miljonairs zijn niet klopte, in zoverre dat mammon bankiers 1 miljoen EUR en meer op een rekening hebben staan (aandelen en zo) en een huis-huizen van dezelfde waarde en meer (klaas knot), waar die boeren aan land en boerderij mogelijk een miljoen bezitten, maar dat niet op een rekening hebben staan, ze moeten verder met het "bedrijf", opgejaagd door afnemers en Europese, rijksoverheid, provinciale, gemeentelijke, waterschap, afnemers, leveranciers en Rabo bank(de mammon miljonairs met de nodige rente schandalen onder andere) regels, hoe vreselijk is dit alles, het is zo verrot allemaal, die schaterende gore gerrit zalm..

Dinant was wel positief over CO2 reductie en elektriciteit en zo, dat we het mogelijk gaan halen, zeker met elektrolyse van zout water tot groene waterstof....en hij liet me industrieterrein Noordzee zien, dat zag er wel heftig uit, een kaart van de zee tussen Engeland en Nederland, één groot industriegebied/terrein, geen grote vissen meer daar, veel te veel onrust en zo.  

Opvallend, het loze lege ijdele bevooroordeelde GEKAKEL en GEKNOR in het kippenhok van de tweede kamer over het verbieden van die stinkende drollen van ongehoord nederland (hoewel ik er nooit naar gekeken heb, zie onderaan) en er niets gezegd wordt over de arrestatie van Inez Weski, als het waar is, wat de kern van een "democratische rechtsstaat" volgens mij veel meer raakt, als in een land integere advocaten gearresteerd en opgesloten worden, dat is mogelijk meer Russisch en Turks dictatoriaal onderdrukkend gedrag, dan het mogelijk verbieden van en boetes opleggen aan een hitler achtig omroepje, ook al niet te best....net zo bevooroordeeld, want ik heb ongehoord nederland nooit gezien en ik vermoed dat ik binnen 1 minuut weg zou zappen.....mijn kinderen van 2 maal 21 jaar en 23 jaar kijken geen tv, die generatie kijkt geen tv....en volgt de gedegenereerde (thierry bidet, ja21, pvv en andere lege loze kwakers) ijdele navel starende kakel en knorpolitiek niet....

Het is een schande dat liegende huichelende mark mammon kreng rutte, moordenaar en oorlogscrimineel in Irak, 1 of 2 uur per week voor de klas staat en intelligente kinderen vergiftigt met zijn ijdele lege loze vvd prietpraatjes. Aardig en vriendelijk is hij, veel (glim)lachen, ja, me reet, de lach van de doodzieke edith schippers bedrijfsbuikspreekpop. Wim de Bie gaf een treffende imitatie van mark rutte als lachend en schaterend lijk, ook zei hij dat mark rutte voor hem stond voor Frank van Putten ("moet ik weer met mijn moeder schaatsen, maar ik wil niet met mijn moeder schaatsen, ik wil een lekkere blonde del haar billen inzepen met sneeuw, daar ben ik voor behandeld"). 






De_E_ingenieur
24 apr 2023 om 20:51
300 GW levert bij 4000 vollasturen ca 1200 TWh. Dit is 12 x meer dan Nederland nu elektrisch op jaarbasis verbruikt. Echter: Nederland verbruikt totaal ca 1000 TWh op jaarbasis. Elektriciteit vormt slechts 10% van onze totale energiebehoefte. Ik moet dus helaas concluderen dat we het in Europa met deze 300 GW bij lange na niet redden. Ook niet wanneer we eenzelfde opwekcapaciteit aan zonnepanelen (750 miljoen panelen van 400Wp!) geplaatst hebben. Kernenergie is de enige logische aanvulling als we helemaal van fossiel afwillen. Ik mis altijd de harde cijfers bij deze artikelen en politieke statements. 

Verschrijver & āïTeT ChatGTP: Elektrolyse van zeewater is mogelijk, vorige maand of eerder ontdekt, de Noordzee als groene waterstof heilbronnnnnn. Enzym dat elektriciteit uit de lucht haalt, groene waterstof, kernfusie, windmolens, zonne energie verbeteren enzovoorts..kernenergie is flut, de dood, ook volgens deskundige kernfysici van de atomaire Europese centra in Ispra (Italië), Petten (hol land) en Mol (België), het duurt bovendien 15 jaar om een kerncentrale te bouwen, Tsjernobyl en andere ziektes.

De oceanen en zeeën nemen in totaal 72% van het oppervlak van de aarde in (~3.6 x 108 km2), waarvan de oceanen met 71% het leeuwendeel vormen. Het land (het geheel van de continenten en eilanden) maakt de rest uit. De oceanen omvatten 97% van al het water op Aarde (zie de aangepaste 3de en 4de blog post hieronder met Nikola Tesla en Dick Hillenius, windmolens met zonnepanelen in de wieken en schoepen voor de getijde werking....de wieken van de windmolens in het windpark voor de kust van Den Haag staan altijd stil !, dus elektrolyse van zeewater voor groene waterstof en de door equinor goedgekeurde waterstof/elektriciteit batterij, zie hieronder verderop, 4de of 5de blog post en het blog "government is the burden on the people." 


 














If you want to know who controls you, look at who you are not allowed to criticize.

It is dangerous to be right when the government is wrong.

So long as the people do not care to exercise their freedom, those who wish to tyrannize will do so; for tyrants are active and ardent, and will devote themselves in the name of any number of gods, religious and otherwise, to put shackles upon sleeping (wo)men.

Many are destined to reason wrongly; others, not to reason at all; and others, to persecute those who do reason.

No opinion is worth burning your neighbor for.

I disapprove of what you say, but will defend to the death your right to say it.

Voltaire.....daarom heb ik toch wat problemen met het verbieden van ongehoord nederland en het weglopen van nuffige hautaine bekakte verkilde sigrid kaag (geen fooi aan mijn zoon die bij haar voedsel bezorgde, in de rijke wijken van Den Haag kreeg hij geen fooi, in de middle and poorer class wijken van Den Haag wel) in de tweede kamer en dat ik 9 maanden in de gevangenis heb gezeten vanwege geklets op een blog, de waanzin, de smerige ziekte van het valse laffe slachtoffer kreng. Maar ja, als hitler nou verboden was met die verrotte valse doodzieke praatjes....van die dingen, van die dingen. 

Jacobse en van Es, de tegenpartij van Koot en Bie, was ironie en satire, ongehoord nederland presenteert de omvolkingstheorie en andere maffe complot theorieën als feiten, niet iedereen prikt daar door heen ? Micha Kat voor zieke beledigende gedachten en schrijfsels 2 jaar in de gevangenis en ongehoord nederland mag wel meer algemeen abjecte klets, racisme en discriminatie, produceren, Micha Kat werd veel te persoonlijk met aperte leugens en persoonlijke bedreiging. De oneindige stupiditeit van de mensheid volgens onder andere Albert Einstein en Willem Frederik Hermans. 

'De vrouw zal niet vrij worden en is dat ook niet waard, als zij niet zichzelf bevrijdt, niet toont, de zelfbewuste te zijn, de fiere, die zelfstandig haar ketenen wil afwerpen. ' Dit stelde Wilhelmina Drucker over de emancipatiestrijd van vrouwen. 'De wet moet slechts erkennen 'Menschen', zonder commentaren.

Er is één ding dat wetenschappers en pseudo-wetenschappers gemeen hebben (ik denk b.v. respectievelijk aan medici en aan de groep van anthroposophen, homeopathen, natuureters etc.): de toon van gelijkhebbers.

Natuurlijk (haast ik mij te noteren) geeft de officiële wetenschap iets meer waarborg dat het geen onzin is wat men vertelt (de controleerbaarheid, de eis van herhaalbaarheid van experimenten, de spelregels der logische afleiding; democratie en moderne wetenschap als geïnstitutionaliseerd wantrouwen). Maar het grootste bezwaar tegen beide richtingen blijft de eigen zekerheid en daarmee de onbereidheid critiek te aanvaarden.


De grootste moeilijkheid voor de organisatoren was om ergens een zaal te vinden waarin men de 18 à 20 uur die de volledige uitvoering zou vergen (het stukje zelf, mits langzaam gespeeld, duurt ongeveer 1 minuut en 20 seconden), zou kunnen uitzitten zonder ingewikkelde vergunningen van politie en brandweer en andere ambtenaren die overal als de kippen bij zijn als het erom gaat zich op te stellen tussen droom en daad.   Dick Hillenius



The best weapon of a dictatorship is secrecy, but the best weapon of a democracy should be the weapon of openness.   Niels Bohr 


zaterdag 22 april 2023

Verdomme, wat is die laffe passiviteit terwijl een 68 jarig medemens, Inez Weski, wordt opgesloten omdat ze haar werk goed doet, afschuwelijk en misselijk makend, ik VERVLOEK dat krrrreng van het openbaar ministerie en justitie en die laffe valse baantjes jagende ministers daar zijn een SCHANDE. iT ain't over, your world is a self delusion, your dreams are illusions, can you tell me why, can you tell me how ?

Zo zie je ook de lafheid van een youpie van t hekkie (ook nog wat denigrerende opmerkingen over haar uiterlijk, vies vet alcoholvarkentje, verder is ie wel ok, hier laat hij zich schreeuw lelijk kennen) en de rest van de “gegoede” burgerij en “collega” advocaten, stelletje waardeloze laffe lege stinkende flut onmensen, mammon slaven.

Gooi degenen die dat gedaan of eraan meegewerkt hebben en de waardeloze ijdele hebzuchtige mammon varken ministers dilan yesilgoz 🤮🤮 en franc weerwind 🤮🤮, good for nothing, minstens 2 weken en eigenlijk 9 maanden op dezelfde wijze in de gevangenis, solitary confinement for false rats.

Dezelfde doodse moraal, normen en waarden van dictatortje erdogan naar Nederland brengen, vals verrot doods laf kreng. You stink. You smell of an evil mammon pig. You are rotten lousy mammon animal farm pigs of valse pestratten. Gore smerige kalerelijers. 

verdomde vervloekte doodzieke balkenende, verhagen, donner, henkie schijtventje bleeker, frits smerige vuile ratklootzak bolkestein, mark mammon kreng edith schippers rita verdonk rutte, de vvd en het cda van die tijd zijn moordenaars en oorlogsmisdadigers in Irak (en verrotte valse dooie frits gifgas Syrië bolkestein en die gruwelijk lelijke valse verrotte dooie laffe ijdele mombakkes van een japie de hoop scheffer, werd daarna secretaris generaal bij de navo met buiging naar george bush dumb war and oil dollars greed business monkey), rrrrrot away in your stinking hell hole.   Inez Weski is dat niet, een moordenaar en oorlogsmisdadiger, zoals de hiervoor genoemden. 

God Verdomme 

"Mijn" playlist, me aangereikt door youtube/google, eT klopt verrassend goed, begint met Aska met harmonia van christian loeffler, dan Jessica bones dogs be my shoeshine boy, you're my servant boy, hence i"m slave Haai ts ma van Oliver koletzki, Margreet van brunette tattoo, john lord Fonda en het wijzigt, de playlist ! en ik mis onder andere under blue waters hvob (is trouwens ook koletzki) met het eerste liedje, mooiste Marguerite en het laatste mooiste powerrr liefdesliedje, we are planets, fran (dat was en is Stella0 : 

https://www.youtube.com/watch?v=rtggxrckH98&list=RDMM&index=1


Ernst Ferdinandusse mis ik ook, net wat slimmer en beter dan ik, zat samen met hem en Takvor Avedissian op de Erasmus universiteit Rotterdam, eur, rechten, goeie slimme jongens, intelligenter dan ik, 

Als katten ratten vangen, dan zijn ze goed, als katten vogels of konijnen vangen, dan zijn ze slecht. 

Inez Weski was drie jaar geleden gestopt als advocaat van ridouan taghi ?? 

Ik vroeg aan de jongeman op strenge toon waar het ontbrekende halve blad was, maar hij zei dat hij het niet wist. Aan zijn gelaatsuitdrukking zag ik ook dat het hem bar weinig kon schelen, dus liet ik hem verder maar met rust. Hij was trouwens intussen in gesprek geraakt met een ook al grijzig meisje dat op geheimzinnige wijze tussen de laden en schappen uit was gekomen. Wie met wie op de krant verkering had, daar ging het gesprek over. Ik verviel in gepeins, en juist toen ik tot de conclusie was gekomen dat mijn onderzoek jammerlijk had gefaald, hoorde ik het meisje zeggen Nassi, daar eet ik me het schompus aan.

Zo'n geisoleerde zin moet ik niet horen; de verdere dag ben ik dan tot volkomen nietsdoen gedwongen. Er zijn schrijvers die zoiets erg veel kunnen doen, maar ik word er op onverklaarbare wijze heel droefgeestig van. Uren zou ik dan, als ik me niet vermande, kunnen doorbrengen met hardgrondig gesnik over het tragische lot der mensheid. Nassi, daar eet ik me het schompus aan.

Ik vertrok naar een journalistencafé in de buurt en zette me met een kopstoot in een stil hoekje. Over Elsschot wilde ik nadenken, plannen wilde ik smeden over diepgaande onderzoeken naar correspondentie en krantenartikelen, maar slechts de nassikwalificatie van dat meisje speelde door mijn hoofd. Tot overmaat van ramp schoot me ook nog te binnen hoe ik afgelopen zomer, wandelend door Londen en piekerend over de vraag of ik in die stad zou blijven of onmiddellijk vertrekken, een Duitse toeristendame tegen een soortgenoot hoorde zeggen: Der Hans kauft immer alles zu klein. Helemaal scherp die ene zin, niets ervoor niets erna, zo maar een rare zin die met een smak je gedachtenwereld wordt binnengesmeten. Nogmaals, ik kan daar niet tegen, en die dag in Londen is het niets meer geworden. Die dag in Rotterdam trouwens ook niet.   Bob den Uyl 


Hoi Ron,

 Bij deze vergunning heb ik een vreemd gevoel, het gaat om een gasleiding in de rivier, waarover beton ligt, die bloot spoelt en dan willen ze daar een open blokkenmat van beton overheen leggen, ter bescherming.

 Wat heeft dat nou voor zin ? Maar de gasunie zal dat soort dingen niet voor niets doen, vermoed ik. Hoewel er wel meer vreemde dingen gebeuren aan “gezocht (en overbodig of zinloos) werk”, al die fietsenstallingen met dubbele lagen, waarbij de bovenste laag nooit gebruikt wordt en alleen maar onhandig is voor de te plaatsen fietsen daaronder, al die (metaal en constructie) verspilling !

 Als jij je licht erover wil laten schijnen, die betonnen blokkenmat, dan graag. En als je zegt, neem contact op met de gasunie om het te vragen, ook prima.

 Met vriendelijke groet,   Menno, misschien is alles wel overbodig, des te beter om dan niet de krengen pestratten als verhagen, donner, balkenende, bolkestein, rutte, schippers en verdonk te zien of te horen of ze toe te laten tot enig echt werk. 

 

Neelix, on my own, vanaf de 25ste minuut, music as some kind of language....

https://www.youtube.com/watch?v=VIhaANh-UD8






















Although I now think….moet hieronder staan 









As fast as the speed of light..
















woensdag 12 april 2023

Nederland lijkt steeds meer op Rusland, als dat verrotte gesloten valse laffe weive ministerie Inez Weski arresteert (zag ook nog dat Inez 3 jaar geleden gestopt was als advocaat van taghi ??) …. Bescheiden zijn en dankbaarheid en liefde vind ik in mezelf en bij een vrouw de mooiste eigenschappen. Aanstekelijke vrolijkheid en inspirerende levenslust en empathie en sympathie een goede tweede of ex aequo. Godvergete ellendige lafste krrrrrengen van het "openbaar hysterie ministerie", een 68 jarige Inez Weski arresteren, dat vervloekte openbare ministerie en het kreng bij de rechterlijke macht en die laffe beulen van de kuttenpolitie. Gluiperd ! Stuk Verdriet ! Mammon varken ! abah, wat een misère, als thom de graaf van de reet van staat te blère..In the beginning of the 21st century computer technology is felt everywhere, everywhere, everywhere.....a man called stink....men strike back ?

I believe in the power of american natives, https://m.youtube.com/watch?v=dKxjuLwudJc&pp=QAFIAQ%3D%3D






https://socialblockchainnetwork.com/


US household debt rises to $14.56 trillion, highest level since the Great Recession






In February 2021, US household debt rose to $14.56 trillion, the highest level since the Great Recession. The increase was driven by a combination of factors, including rising mortgage and auto loan…


Maar het is ingewikkeld, ik heb een instinctieve hekel en afkeer van en aan Richard de Mos, even wethouder in den haag en van de pvv, ik vind het een foute zaktabak, vrijgesproken van corruptie, ik vind hem corrupt, moeilijk te bewijzen, met Inez Weski had ik één keer contact, ze kwam integer en goed over. Het is soms allemaal niet zo duidelijk, zwart/wit. Het verrotte laffe smerige kreng is wel altijd zwart wit met dat (ver)oordelen, wat heb ik een doodzieke vrome "voorname" (me rrreet) valse verwaande vervloekte vrouwelijke dooie fluimrechters gezien met die lelijke laffe smerige slachtoffer huichelbekkies en liegmuiltjes. Het gebefte geboefte noemde Maarten 't Hart ze zeer terecht en hij heeft 97% van de tijd gelijk. Positief en constructief je richten op de bovengenoemde goede zaken, bescheiden, vriendelijk, dankbaar, eerlijk, liefdevol, vrolijk, liefst zin in het leven, ondanks alles, en empathie en sympathie. A loving heart (op zich, zonder dat er een ander in het spel is) is the truest wisdom (quote Charles Dickens). 

Inez Weski verdedigde wapenhandelaren. Ja, die moeten ook verdedigd worden en het "goede" van het strafrecht van 1960 tot 1990 was dat je onschuldig bent tot het tegendeel bewezen is. Frits Bolkestein (vvd) zorgde als staatssecretaris bij het ministerie van economische zakken voor wapenhandel en gifgas waarbij Irakezen en mensen uit Syrië de dood vonden door gifgas en wapens via/van Frits Bolkestein, hij is een moordenaar en een oorlogscrimineel, Inez Weski niet. Alle advocaten in Nederland zouden nu eigenlijk als 1 mens op moeten staan en zeggen, tot hier en niet verder, valste smerigste krengen van het "openbaar" ministerie. En als ze 3 jaar geleden gestopt is als advocate van ridouan taghi, dan klopt er iets niet....   

En op grond van de tv en 1 ontmoeting een oordeel kunnen vellen ? 

4~9 maanden dan weet je pas watt, in relaties en alles, hoewel, Dinant mocht ik meteen, een cruyffie. 

En ook bij het openbaar ministerie en de rechterlijke macht werken toppers, takvor avedissian (centrale raad van beroep) is er één bijvoorbeeld, ik heb er meer gezien, theo simons (college beroep bedrijfsleven) is ook niet slecht, eerder goed te noemen. Veel beter dan luie dommige ik. Bij het openbaar ministerie ken ik geen goede mensen, misschien is 66% van het openbaar ministerie verrot en nemen ze vrouwelijke flutkutrechters daarin mee, de ijdele verwaande achterlijk stupide mutsen, mitsen en maren.  


Ik heb Ines, de duitse schoonheid aan wie ik mijn he art verpand heb,  engels horen spreken, she is the duchess and real queen of great britain. Het mooiste en beste engels, "british", dat ik ooit gehoord heb.  

Een oude vrouw in Den Haag met rollator tegen een andere oude vrouw met rollator: "elke dag een stapje vooruit". 

Elke dag een stapje achteruit.  

Zelden zo'n stupide ijdeltuit als thom de graaf gezien. Ambtenaren haalden dossiers bij hem weg omdat hij er niets van begreep, leeg, ijdel gebrabbel van een half gare krullebol. Wat mot je daar toch mee, iemand die zich maar al te graag tot burgemeester laat benoemen omdat hij totaal ongeschikt was als minister en als diezelfde minister gevallen was over het afschaffen van de benoemde burgemeester en dan wordt deze loze lege opportunist dus benoemd tot burgemeester. En dan nu vanuit de raad van state, als vieze voorzitter, wa willy na ss au oranje varken is voorzitter, de reet van staat: de overheid moet niet alles willen, want de overheid kan eigenlijk niets, nee, met van die slappe ijdeltuiten als jij niet, OPROTTE, OP SODEMIETERE, DONDER OP.                                                     Zo zie je maar weer, emmanuel macron komp hier 2 gedateerde Franse kerncentrales verkopen (van verkope is dit menneke rijk geworde, o.a. 5 miljoen EUR verdienen aan een fusie in het bedrijfsleven~dood), kernenergie is de vervlogen hoop van 1960-1990, kernafval dat 20.000 jaar schadelijk blijft en andere grote risico’s, we moeten naar elektrificatie, groene waterstof en/of kernfusie, zie hieronder,  

https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/5377915/nieuwe-kerncentrales-kabinet-kernenergie-waterstof-energie






https://www.ad.nl/klimaat/milieuactivisten-spannen-zaak-aan-om-valsspelen-eu-kernenergie-is-niet-groen~a076fc45/


Milieuactivisten spannen zaak aan om ‘valsspelen’ EU: ‘Kernenergie is niet groen’

Milieuactivisten dagen de Europese Commissie voor de rechter vanwege het besluit om gas en kernenergie op te nemen in een EU-gids voor groene investeringen. Dat vinden ze ‘valsspelen’.


Twee afzonderlijke rechtszaken worden dinsdag aanhangig gemaakt bij het Gerechtshof van de Europese Unie in Luxemburg - één door Greenpeace en één door een samenwerking van onder meer Client Earth en het Wereld Natuur Fonds. Dat schrijft The Guardian. De stap volgt op een indeling van brandstoffen in een nieuwe Europese gids die investeerders warm moet maken om miljarden in groene technologieën te steken.


In die gids worden gas en kernenergie aangemerkt als overbruggingstechnologieën om Europa klimaatneutraal te hebben in 2050. Greenpeace betoogt dat de Europese Commissie daarmee onrechtmatig handelt. Gas en kernenergie zijn opgenomen vanwege ‘politiek gemotiveerd lobbywerk’, zegt Nina Treu, de uitvoerend directeur van Greenpeace Duitsland. Zo is gas volgens Greenpeace geen ‘overgangsbrandstof’, omdat alle gasgestookte centrales die nu in gebruik worden genomen ook na 2050 nog zullen draaien.


‘Bouw kerncentrales belemmert hernieuwbare energiebronnen’

De milieugroep stelt dat de bouw van nieuwe kerncentrales - die in Europa zo’n één tot twee decennia in beslag neemt - de overstap van steenkool naar andere energiebronnen zal vertragen. Ook zal het de ontwikkeling van hernieuwbare energiebronnen belemmeren, kan het ongelukken veroorzaken en tot vervuiling leiden. ,,Kernenergie is gevaarlijk, duur, kwetsbaar voor klimaatverandering en te traag om de afbraak van het klimaat te stoppen”, aldus Treu.


De rechtszaak is ‘in wezen een eis tot handhaving’, zegt de Duitse advocaat Roda Verheyen, die is ingehuurd door Greenpeace. ,,Houd u aan uw eigen wet. Voer de Europese green deal daadwerkelijk uit”, zegt ze, verwijzend naar het paradepaardje van de EU op klimaatgebied.


Ongeloofwaardig

Client Earth vecht samen met drie andere milieugroeperingen de opname van gas in de lijst aan. Dat is volgens hen in strijd met de EU-klimaatwetgeving, die een juridisch bindende doelstelling bevat om tegen het midden van de eeuw een netto nuluitstoot te bereiken. ,,Fossiel gas als ‘duurzaam’ bestempelen is even absurd als onwettig”, aldus de samenwerkende milieugroeperingen. ,,Het ondermijnt fundamenteel de geloofwaardigheid van de klimaatmaatregelen van de EU. Fossiel gas is niet schoon, niet goedkoop en geen veilige energiebron.”

De uitspraak wordt pas verwacht in 2025, hoewel de aanklagende partijen hopen dat het hof sneller zal handelen. ,,Er heerst verwarring op de markt, omdat de huidige wet in strijd is met het Europees recht”, aldus advocaat Verheyen.



Goed artikel over duurzaam bouwen en de bestaande woningen herinrichten, 

https://www.nu.nl/uit-andere-media/6260539/kunnen-we-de-woningnood-oplossen-en-tegelijkertijd-duurzaam-bouwen.html



En weer 2 argumenten dat 50% van de opbrengst en winst van het bedrijfsleven eerlijk herverdeeld moet worden tussen de mensen, klm heeft miljarden eur loonsteun gehad, belastinggeld, in de corona jaren. Daarvan wordt niets terug betaald : 


KLM heeft ook miljarden aan loonsteun (NOW) ontvangen. Dat geld hoeft niet terugbetaald te worden.


https://www.nu.nl/economie/6259897/klm-snijdt-financiele-banden-met-de-overheid-door.html


Het is een financieel kapitalistisch probleem dat de publieke gezondheidszorg (de wereld) wankelt, een gezondheidscommissaris gaat niet helpen, 50% belasting op alles, het vereenvoudigde meer eerlijke en rechtvaardige belastingstelsel hoeft zo moeilijk niet te zijn, 50% belasting op winst, produktie en inkomsten (minimaal 20.000 EUR netto, maximum 100.000 EUR netto inkomen per jaar) voor een eerlijke herverdeling en een basis inkomen, goed als dat ellendige bezitterige mammon animal farm pig (poetin, trump e.a.) opsodemietert : 

Van bezitterige hebzucht financiële prikkels naar financiële prikkels die elkaar helpen, ecologisch verantwoord werken met liefde voor natuur, milieu, mens en dier, flora en fauna, stimuleren, dat moet binnen 10 jaar gebeuren....BINNEN 5 jaar verrrrdomme : 

https://nos.nl/artikel/2471837-publieke-gezondheidszorg-wankelt-stel-gezondheidscommissaris-aan

Als vrouwen en mannen zo in ziekelijke ijdelheid blijven steken, dan is het over voor de “mensheid” vanaf 2050..(als “we” nu veranderen, dan is eT misschien nog op tijd). Ben van Beurden van shell graait 114 miljoen EUR uit de samenleving en 1 miljoen nederlanders van de 17 miljoen leeft in armoede (en dat is loodzwaar voor die 1 miljoen en beschamend voor de rijke stinkerds). Ben van Beurden is een ellendige smerige crimineel die met Shell de wereld vernielt en deze smeerlap graait 114 miljoen EUR weg en iedereen kijkt toe en laat het gebeuren. Erik Akerboom is ook een laffe gore minabele die vrouwen naar het ministerie van bzk stuurt om zijn salaris van 450.000 EUR per jaar (!) over 2014-2017 (en daarna +220.000 eur per jaar en oto met chauffeur) te rechtvaardigen (" hij heeft een dubbele baan, bij de politie en het leger, " kwaakten de dames hem na), smerig vvd kreng. En zo zijn er nogal wat in hol land, john en linda de mol, miljardair door kotsprogramma's, waarbij die zoon john de mol nog even de schone schijn op houdt bij een vluchtelingeneiland. O tempora, o mores, o tijden, o zeden, en dan maar brallen over complot theorieën over de "elite", de elite van erikkie akerboompie van mammon animal farm varrrkens. En iedereen laat het passief en laf gebeuren, als wij het maar vrolijk, leuk en ok hebben in ons ijdele navel starende schone schijnwereldje. 

God Verdomme

I believe teachers should be paid more, it is an important job (sting quote). I think 20% of the world should be paid less, including Sting, reduce the income and possession of the richest with 70% and pay real people a decent basic income. No more inequality, no more war, no more possessive greed, we need love, peace and to take care for/of each other. Maar ik zal nooit voor thom de graaf zorgen, heeft die slappe zak ook niet nodig met plus 220.000 eur per jaar belasting geld om de ijdele  schijnheilige uit te hangen, fluim dat je daar bent. En dan die boris dittrich, de valse nicht die de gaswinning in de waddenzee zo fantastisch vond; ik verafschuw geweld maar 9 maanden gevangenis voor boven negatief genoemde lui zou een goede zaak zijn....en ook voor de weive, de godvergete krrrrrengen, die het faciliteren, het mogelijk maken en maar ijdel tokken over gelijke rechten en presteren en ambitie. You stink. You smell of an evil mammon pig. 


Butt only love can break your he art. Try to be sure from the start. Guess only love can break your he art. What if your world should fall apart. I was always thinking. 

Schateren doe ik af en toe weer, onder andere over Bob den Uyl en mezelf, tjezis, wat ben ik stom, i'm glad we're having fun, Jessica bones oliver koletzki hvob Haai ts ma (en iNes, yet another goddess). 

https://www.youtube.com/watch?v=zO3J12uQIXI&list=RDMM&index=14


https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5377618/als-iedereen-zou-leven-zoals-wij-was-de-aarde-nu-opgebruikt



Het zonnestelsel bevindt zich in de galactische schijf, ongeveer halverwege het centrum en de rand van de Melkweg. Het galactisch centrum bevindt zich 8.122 ± 31 parsecs, of 26.490 ± 100 lichtjaar,[4][5][6][7] van de zon in de richting van het sterrenbeeld Boogschutter. De zon bevindt zich ongeveer 36 pc (85 lichtjaar) boven het midden van de schijf. Stel je nou eens voor dat onze zon halverwege 1 van de twee armen/tentakels van het reusachtige zwarte gat saggitarius staat omdat deze 4 miljard jaar geleden uit het zwarte gat gefloept is of juist opgeslokt aan de andere kant en in vier miljard jaar geleidelijk afgedreven is van het zwarte gat, de uitdijing. 



And now for something completely different: 

Eerst de hoop, dan de wanhoop : 

https://scientias.nl/dit-speciale-enzym-zet-lucht-om-in-elektriciteit-een-veelbelovende-nieuwe-energiebron/

Direct blijkt elektriciteit via enzym uit de lucht halen nog schadelijker dan die verstikkende Co2 en methaan en stikstofoxiden uitstoot, die laatste nog het minst en daar al dat gedoe en gekrakeel om, ijdele navelstarende politiek, laat aiTeT eT alsjeblieft oplossen in plaats van die achterhaalde achterlijk stupide mens, stop talking about yourself. 

https://nl.search.yahoo.com/yhs/search;_ylt=AwrIfnLCGzdk9fsfJAifKgx.;_ylc=X1MDMjExNDcyNjU1OQRfcgMyBGZyA3locy1ibHAtZGVmYXVsdARmcjIDc2ItdG9wBGdwcmlkAzFfRWxFSVFyU2g2aXdCMlZSTWNDYUEEbl9yc2x0AzAEbl9zdWdnAzAEb3JpZ2luA25sLnNlYXJjaC55YWhvby5jb20EcG9zAzAEcHFzdHIDBHBxc3RybAMwBHFzdHJsAzYxBHF1ZXJ5A2luJTIwdGhlJTIwMjFmaXJzdCUyMGNlbnR1cnklMjBjb21wdXRlciUyMHRlY2hub2xvZ3klMjBpcyUyMGZlbHQlMjBldmVyeXdoZXJlBHRfc3RtcAMxNjgxMzM0MTA3?p=in+the+21first+century+computer+technology+is+felt+everywhere&fr2=sb-top&hspart=blp&hsimp=yhs-default&param1=sid%3D727%3Aaid%3D12200017%3Aver%3D0%3Asrc%3Dnt%3Alng%3Dnl%3Aitype%3De%3Ainstd%3D0%3Auip%3D1435863932%3Aup%3D&type=nt_12200017_727_0


https://scientias.nl/triest-record-niet-eerder-nam-de-hoeveelheid-plastic-in-de-oceanen-zo-snel-toe/

Uit (en misschien door) het lek van Pentagon blijkt dat Putain Poetin weer meer kans maakt 😱

https://www.yahoo.com/news/vladimir-putin-may-last-glimpsing-060000039.html

A month later, Einstein's works were among those targeted by the German Student Union in the Nazi book burnings, with Nazi propaganda minister Joseph Goebbels proclaiming, "Jewish intellectualism is dead."One German magazine included him in a list of enemies of the German regime with the phrase, "not yet hanged", offering a $5,000 bounty on his head. In a subsequent letter to physicist and friend Max Born, who had already emigrated from Germany to England, Einstein wrote, "... I must confess that the degree of their brutality and cowardice came as something of a surprise."



Eigen belang, eigen belang, eigen belang, angst aanjagen en dus niet serieus te nemen, goed zou zijn groene waterstof : 

https://www.nu.nl/economie/6259267/topman-van-totalenergies-waarschuwt-dat-gascrisis-in-europa-nog-niet-voorbij-is.html

https://scientias.nl/democratie-wereldwijd-onder-druk-wetenschappers-stellen-golf-van-autocratisering-vast/

https://www.vanafhier.nl/column/hoe-laad-je-jezelf-op-een-wereld-die-brand-staat


Angst is de slechte raadgever, paniek de slechtste ? 

https://www.nu.nl/binnenland/6259146/gelderland-blijft-worstelen-met-de-wolf-alle-stapjes-zijn-gestrand-bij-de-rechter.html

https://www.nu.nl/binnenland/6243701/deze-herders-zijn-blij-met-de-wolf-we-staan-niet-boven-de-natuur.html

Charlie chaplin against dictatorship in favor of freedom (of speech), equality and solidarity, 

https://m.youtube.com/watch?v=Y1ka5YOjhxM&pp=QAFIAw%3D%3D


Warum denn Mauer nicht funktionieren. Maar goed, dat mag Sjaak Jesaïa Allah is groot Swart weten. Het gaat om het narratief ! Het gaat om het narratief ! 

Donnë Slangen 



 Getverdemme, wat is de overheid een bastion van navel starende, verwaande, verstarde, doodse, omhoog gevallen, nuffige, bezitterige, hebzuchtige, domme, conservatieve, angstige, roddelende, ijdele mutsen.....en dan dat bedrijfsleven~dood 😱. De wichtig macherei. Het gorilla borst kloppen gedrag. De ijdelheid. De overbodigheid van de mens en de (irrationele) angst daarvoor. Nou, nou, nou, er zitten ook toppers, wat je schrijft ben je zelf. 

How sweet it is, to be loved by you. 

eT ken niet schele, bacteriële vaginose, Sjaak Swart 


https://nos.nl/artikel/2471120-wetenschappers-adviseren-jetten-maak-tempo-met-klimaatbeleid-en-betrek-burger-erbij

Wel veel verschillende belangen (economen/technici enzovoorts), de planeet aarde wordt gered door elektrificatie, groene waterstof, kernfusie en of maxwell"s two demoned engine, rotating magnetic field~wheel and rotating anti magnetic field~wheel. ãiTeT on it, those permanent as this world turns electricity providing (anti)magnetic wheels, de aarde sterft door fossiele brandstoffen en het mammon animal farm pig van de bedrijfsdood, poetin, trump, xi, kim, Sudan en andere doodzieke stervende dicators, 

so I can breathe, so I can breathe, clara Sofie breathe, https://www.youtube.com/watch?v=5BixXSGyfIc

ãïTeT 














human morality, not human moral ? Bestaat dat woord moral/morality überhaupt, overhoofd ? 











“In 1924, Nikola Tesla was asked why he never married ?


His answer was this:

"I had always thought of woman as possessing those delicate qualities of mind and soul that made her in her respects far superior to man. I had put her on a lofty pedestal, figuratively speaking, and ranked her in certain important attributes considerably higher than man. I worshipped at the feet of the creature I had raised to this height, and, like every true worshiper, I felt myself unworthy of the object of my worship.

But all this was in the past. Now the soft voiced gentle woman of my reverent worship has all but vanished. In her place has come the woman who thinks that her chief success in life lies on making herself as much as possible like man - in dress, voice, and actions, in sports and achievements of every kind. The world has experienced many tragedies, but to my mind the greatest tragedy of all is the present economic condition wherein women strive against men, and in many cases actually succeed in usurping their places in the professions and in industry. This growing tendency of women to overshadow the masculine is a sign of a deteriorating civilization.

Practically all the great achievements of man until now have been inspired by his love and devotion to woman. Man has aspired to great things because some woman believed in him, because he wished to command her admiration and respect. For these reasons he has fought for her and risked his life and his all for her time and time again.

Perhaps the male in society is useless. I am frank to admit that I don't know. If women are beginning to feel this way about it - and there is striking evidence at hand that they do - then we are entering upon the cruelest period of the world's history.

Our civilization will sink to a state like that which is found among the bees, ants, and other insects - a state wherein the male is ruthlessly killed off. In this matriarchal empire which will be established, the female rules. As the female predominates, the males are at her mercy. The male is considered important only as a factor in the general scheme of the continuity of life.

The tendency of women to push aside man, supplanting the old spirit of cooperation with him in all the affairs of life, is very disappointing to me."



“We are whirling through endless space, with an inconceivable speed, all around everything is spinning, everything is moving, everywhere there is energy. There must be some way of availing ourselves of this energy more directly. Then, with the light obtained from the medium, with the power derived from it, with every form of energy obtained without effort, from the store forever inexhaustible, humanity will advance with giant strides. The mere contemplation of these magnificent possibilities expand our minds, strengthens our hopes and fills our hearts with supreme delight.”
― Nikola Tesla