woensdag 12 april 2023

Nederland lijkt steeds meer op Rusland, als dat verrotte gesloten valse laffe weive ministerie Inez Weski arresteert (zag ook nog dat Inez 3 jaar geleden gestopt was als advocaat van taghi ??) …. Bescheiden zijn en dankbaarheid en liefde vind ik in mezelf en bij een vrouw de mooiste eigenschappen. Aanstekelijke vrolijkheid en inspirerende levenslust en empathie en sympathie een goede tweede of ex aequo. Godvergete ellendige lafste krrrrrengen van het "openbaar hysterie ministerie", een 68 jarige Inez Weski arresteren, dat vervloekte openbare ministerie en het kreng bij de rechterlijke macht en die laffe beulen van de kuttenpolitie. Gluiperd ! Stuk Verdriet ! Mammon varken ! abah, wat een misère, als thom de graaf van de reet van staat te blère..In the beginning of the 21st century computer technology is felt everywhere, everywhere, everywhere.....a man called stink....men strike back ?

I believe in the power of american natives, https://m.youtube.com/watch?v=dKxjuLwudJc&pp=QAFIAQ%3D%3D






https://socialblockchainnetwork.com/


US household debt rises to $14.56 trillion, highest level since the Great Recession






In February 2021, US household debt rose to $14.56 trillion, the highest level since the Great Recession. The increase was driven by a combination of factors, including rising mortgage and auto loan…


Maar het is ingewikkeld, ik heb een instinctieve hekel en afkeer van en aan Richard de Mos, even wethouder in den haag en van de pvv, ik vind het een foute zaktabak, vrijgesproken van corruptie, ik vind hem corrupt, moeilijk te bewijzen, met Inez Weski had ik één keer contact, ze kwam integer en goed over. Het is soms allemaal niet zo duidelijk, zwart/wit. Het verrotte laffe smerige kreng is wel altijd zwart wit met dat (ver)oordelen, wat heb ik een doodzieke vrome "voorname" (me rrreet) valse verwaande vervloekte vrouwelijke dooie fluimrechters gezien met die lelijke laffe smerige slachtoffer huichelbekkies en liegmuiltjes. Het gebefte geboefte noemde Maarten 't Hart ze zeer terecht en hij heeft 97% van de tijd gelijk. Positief en constructief je richten op de bovengenoemde goede zaken, bescheiden, vriendelijk, dankbaar, eerlijk, liefdevol, vrolijk, liefst zin in het leven, ondanks alles, en empathie en sympathie. A loving heart (op zich, zonder dat er een ander in het spel is) is the truest wisdom (quote Charles Dickens). 

Inez Weski verdedigde wapenhandelaren. Ja, die moeten ook verdedigd worden en het "goede" van het strafrecht van 1960 tot 1990 was dat je onschuldig bent tot het tegendeel bewezen is. Frits Bolkestein (vvd) zorgde als staatssecretaris bij het ministerie van economische zakken voor wapenhandel en gifgas waarbij Irakezen en mensen uit Syrië de dood vonden door gifgas en wapens via/van Frits Bolkestein, hij is een moordenaar en een oorlogscrimineel, Inez Weski niet. Alle advocaten in Nederland zouden nu eigenlijk als 1 mens op moeten staan en zeggen, tot hier en niet verder, valste smerigste krengen van het "openbaar" ministerie. En als ze 3 jaar geleden gestopt is als advocate van ridouan taghi, dan klopt er iets niet....   

En op grond van de tv en 1 ontmoeting een oordeel kunnen vellen ? 

4~9 maanden dan weet je pas watt, in relaties en alles, hoewel, Dinant mocht ik meteen, een cruyffie. 

En ook bij het openbaar ministerie en de rechterlijke macht werken toppers, takvor avedissian (centrale raad van beroep) is er één bijvoorbeeld, ik heb er meer gezien, theo simons (college beroep bedrijfsleven) is ook niet slecht, eerder goed te noemen. Veel beter dan luie dommige ik. Bij het openbaar ministerie ken ik geen goede mensen, misschien is 66% van het openbaar ministerie verrot en nemen ze vrouwelijke flutkutrechters daarin mee, de ijdele verwaande achterlijk stupide mutsen, mitsen en maren.  


Ik heb Ines, de duitse schoonheid aan wie ik mijn he art verpand heb,  engels horen spreken, she is the duchess and real queen of great britain. Het mooiste en beste engels, "british", dat ik ooit gehoord heb.  

Een oude vrouw in Den Haag met rollator tegen een andere oude vrouw met rollator: "elke dag een stapje vooruit". 

Elke dag een stapje achteruit.  

Zelden zo'n stupide ijdeltuit als thom de graaf gezien. Ambtenaren haalden dossiers bij hem weg omdat hij er niets van begreep, leeg, ijdel gebrabbel van een half gare krullebol. Wat mot je daar toch mee, iemand die zich maar al te graag tot burgemeester laat benoemen omdat hij totaal ongeschikt was als minister en als diezelfde minister gevallen was over het afschaffen van de benoemde burgemeester en dan wordt deze loze lege opportunist dus benoemd tot burgemeester. En dan nu vanuit de raad van state, als vieze voorzitter, wa willy na ss au oranje varken is voorzitter, de reet van staat: de overheid moet niet alles willen, want de overheid kan eigenlijk niets, nee, met van die slappe ijdeltuiten als jij niet, OPROTTE, OP SODEMIETERE, DONDER OP.                                                     Zo zie je maar weer, emmanuel macron komp hier 2 gedateerde Franse kerncentrales verkopen (van verkope is dit menneke rijk geworde, o.a. 5 miljoen EUR verdienen aan een fusie in het bedrijfsleven~dood), kernenergie is de vervlogen hoop van 1960-1990, kernafval dat 20.000 jaar schadelijk blijft en andere grote risico’s, we moeten naar elektrificatie, groene waterstof en/of kernfusie, zie hieronder,  

https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/5377915/nieuwe-kerncentrales-kabinet-kernenergie-waterstof-energie






https://www.ad.nl/klimaat/milieuactivisten-spannen-zaak-aan-om-valsspelen-eu-kernenergie-is-niet-groen~a076fc45/


Milieuactivisten spannen zaak aan om ‘valsspelen’ EU: ‘Kernenergie is niet groen’

Milieuactivisten dagen de Europese Commissie voor de rechter vanwege het besluit om gas en kernenergie op te nemen in een EU-gids voor groene investeringen. Dat vinden ze ‘valsspelen’.


Twee afzonderlijke rechtszaken worden dinsdag aanhangig gemaakt bij het Gerechtshof van de Europese Unie in Luxemburg - één door Greenpeace en één door een samenwerking van onder meer Client Earth en het Wereld Natuur Fonds. Dat schrijft The Guardian. De stap volgt op een indeling van brandstoffen in een nieuwe Europese gids die investeerders warm moet maken om miljarden in groene technologieën te steken.


In die gids worden gas en kernenergie aangemerkt als overbruggingstechnologieën om Europa klimaatneutraal te hebben in 2050. Greenpeace betoogt dat de Europese Commissie daarmee onrechtmatig handelt. Gas en kernenergie zijn opgenomen vanwege ‘politiek gemotiveerd lobbywerk’, zegt Nina Treu, de uitvoerend directeur van Greenpeace Duitsland. Zo is gas volgens Greenpeace geen ‘overgangsbrandstof’, omdat alle gasgestookte centrales die nu in gebruik worden genomen ook na 2050 nog zullen draaien.


‘Bouw kerncentrales belemmert hernieuwbare energiebronnen’

De milieugroep stelt dat de bouw van nieuwe kerncentrales - die in Europa zo’n één tot twee decennia in beslag neemt - de overstap van steenkool naar andere energiebronnen zal vertragen. Ook zal het de ontwikkeling van hernieuwbare energiebronnen belemmeren, kan het ongelukken veroorzaken en tot vervuiling leiden. ,,Kernenergie is gevaarlijk, duur, kwetsbaar voor klimaatverandering en te traag om de afbraak van het klimaat te stoppen”, aldus Treu.


De rechtszaak is ‘in wezen een eis tot handhaving’, zegt de Duitse advocaat Roda Verheyen, die is ingehuurd door Greenpeace. ,,Houd u aan uw eigen wet. Voer de Europese green deal daadwerkelijk uit”, zegt ze, verwijzend naar het paradepaardje van de EU op klimaatgebied.


Ongeloofwaardig

Client Earth vecht samen met drie andere milieugroeperingen de opname van gas in de lijst aan. Dat is volgens hen in strijd met de EU-klimaatwetgeving, die een juridisch bindende doelstelling bevat om tegen het midden van de eeuw een netto nuluitstoot te bereiken. ,,Fossiel gas als ‘duurzaam’ bestempelen is even absurd als onwettig”, aldus de samenwerkende milieugroeperingen. ,,Het ondermijnt fundamenteel de geloofwaardigheid van de klimaatmaatregelen van de EU. Fossiel gas is niet schoon, niet goedkoop en geen veilige energiebron.”

De uitspraak wordt pas verwacht in 2025, hoewel de aanklagende partijen hopen dat het hof sneller zal handelen. ,,Er heerst verwarring op de markt, omdat de huidige wet in strijd is met het Europees recht”, aldus advocaat Verheyen.



Goed artikel over duurzaam bouwen en de bestaande woningen herinrichten, 

https://www.nu.nl/uit-andere-media/6260539/kunnen-we-de-woningnood-oplossen-en-tegelijkertijd-duurzaam-bouwen.html



En weer 2 argumenten dat 50% van de opbrengst en winst van het bedrijfsleven eerlijk herverdeeld moet worden tussen de mensen, klm heeft miljarden eur loonsteun gehad, belastinggeld, in de corona jaren. Daarvan wordt niets terug betaald : 


KLM heeft ook miljarden aan loonsteun (NOW) ontvangen. Dat geld hoeft niet terugbetaald te worden.


https://www.nu.nl/economie/6259897/klm-snijdt-financiele-banden-met-de-overheid-door.html


Het is een financieel kapitalistisch probleem dat de publieke gezondheidszorg (de wereld) wankelt, een gezondheidscommissaris gaat niet helpen, 50% belasting op alles, het vereenvoudigde meer eerlijke en rechtvaardige belastingstelsel hoeft zo moeilijk niet te zijn, 50% belasting op winst, produktie en inkomsten (minimaal 20.000 EUR netto, maximum 100.000 EUR netto inkomen per jaar) voor een eerlijke herverdeling en een basis inkomen, goed als dat ellendige bezitterige mammon animal farm pig (poetin, trump e.a.) opsodemietert : 

Van bezitterige hebzucht financiële prikkels naar financiële prikkels die elkaar helpen, ecologisch verantwoord werken met liefde voor natuur, milieu, mens en dier, flora en fauna, stimuleren, dat moet binnen 10 jaar gebeuren....BINNEN 5 jaar verrrrdomme : 

https://nos.nl/artikel/2471837-publieke-gezondheidszorg-wankelt-stel-gezondheidscommissaris-aan

Als vrouwen en mannen zo in ziekelijke ijdelheid blijven steken, dan is het over voor de “mensheid” vanaf 2050..(als “we” nu veranderen, dan is eT misschien nog op tijd). Ben van Beurden van shell graait 114 miljoen EUR uit de samenleving en 1 miljoen nederlanders van de 17 miljoen leeft in armoede (en dat is loodzwaar voor die 1 miljoen en beschamend voor de rijke stinkerds). Ben van Beurden is een ellendige smerige crimineel die met Shell de wereld vernielt en deze smeerlap graait 114 miljoen EUR weg en iedereen kijkt toe en laat het gebeuren. Erik Akerboom is ook een laffe gore minabele die vrouwen naar het ministerie van bzk stuurt om zijn salaris van 450.000 EUR per jaar (!) over 2014-2017 (en daarna +220.000 eur per jaar en oto met chauffeur) te rechtvaardigen (" hij heeft een dubbele baan, bij de politie en het leger, " kwaakten de dames hem na), smerig vvd kreng. En zo zijn er nogal wat in hol land, john en linda de mol, miljardair door kotsprogramma's, waarbij die zoon john de mol nog even de schone schijn op houdt bij een vluchtelingeneiland. O tempora, o mores, o tijden, o zeden, en dan maar brallen over complot theorieën over de "elite", de elite van erikkie akerboompie van mammon animal farm varrrkens. En iedereen laat het passief en laf gebeuren, als wij het maar vrolijk, leuk en ok hebben in ons ijdele navel starende schone schijnwereldje. 

God Verdomme

I believe teachers should be paid more, it is an important job (sting quote). I think 20% of the world should be paid less, including Sting, reduce the income and possession of the richest with 70% and pay real people a decent basic income. No more inequality, no more war, no more possessive greed, we need love, peace and to take care for/of each other. Maar ik zal nooit voor thom de graaf zorgen, heeft die slappe zak ook niet nodig met plus 220.000 eur per jaar belasting geld om de ijdele  schijnheilige uit te hangen, fluim dat je daar bent. En dan die boris dittrich, de valse nicht die de gaswinning in de waddenzee zo fantastisch vond; ik verafschuw geweld maar 9 maanden gevangenis voor boven negatief genoemde lui zou een goede zaak zijn....en ook voor de weive, de godvergete krrrrrengen, die het faciliteren, het mogelijk maken en maar ijdel tokken over gelijke rechten en presteren en ambitie. You stink. You smell of an evil mammon pig. 


Butt only love can break your he art. Try to be sure from the start. Guess only love can break your he art. What if your world should fall apart. I was always thinking. 

Schateren doe ik af en toe weer, onder andere over Bob den Uyl en mezelf, tjezis, wat ben ik stom, i'm glad we're having fun, Jessica bones oliver koletzki hvob Haai ts ma (en iNes, yet another goddess). 

https://www.youtube.com/watch?v=zO3J12uQIXI&list=RDMM&index=14


https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5377618/als-iedereen-zou-leven-zoals-wij-was-de-aarde-nu-opgebruikt



Het zonnestelsel bevindt zich in de galactische schijf, ongeveer halverwege het centrum en de rand van de Melkweg. Het galactisch centrum bevindt zich 8.122 ± 31 parsecs, of 26.490 ± 100 lichtjaar,[4][5][6][7] van de zon in de richting van het sterrenbeeld Boogschutter. De zon bevindt zich ongeveer 36 pc (85 lichtjaar) boven het midden van de schijf. Stel je nou eens voor dat onze zon halverwege 1 van de twee armen/tentakels van het reusachtige zwarte gat saggitarius staat omdat deze 4 miljard jaar geleden uit het zwarte gat gefloept is of juist opgeslokt aan de andere kant en in vier miljard jaar geleidelijk afgedreven is van het zwarte gat, de uitdijing. 



And now for something completely different: 

Eerst de hoop, dan de wanhoop : 

https://scientias.nl/dit-speciale-enzym-zet-lucht-om-in-elektriciteit-een-veelbelovende-nieuwe-energiebron/

Direct blijkt elektriciteit via enzym uit de lucht halen nog schadelijker dan die verstikkende Co2 en methaan en stikstofoxiden uitstoot, die laatste nog het minst en daar al dat gedoe en gekrakeel om, ijdele navelstarende politiek, laat aiTeT eT alsjeblieft oplossen in plaats van die achterhaalde achterlijk stupide mens, stop talking about yourself. 

https://nl.search.yahoo.com/yhs/search;_ylt=AwrIfnLCGzdk9fsfJAifKgx.;_ylc=X1MDMjExNDcyNjU1OQRfcgMyBGZyA3locy1ibHAtZGVmYXVsdARmcjIDc2ItdG9wBGdwcmlkAzFfRWxFSVFyU2g2aXdCMlZSTWNDYUEEbl9yc2x0AzAEbl9zdWdnAzAEb3JpZ2luA25sLnNlYXJjaC55YWhvby5jb20EcG9zAzAEcHFzdHIDBHBxc3RybAMwBHFzdHJsAzYxBHF1ZXJ5A2luJTIwdGhlJTIwMjFmaXJzdCUyMGNlbnR1cnklMjBjb21wdXRlciUyMHRlY2hub2xvZ3klMjBpcyUyMGZlbHQlMjBldmVyeXdoZXJlBHRfc3RtcAMxNjgxMzM0MTA3?p=in+the+21first+century+computer+technology+is+felt+everywhere&fr2=sb-top&hspart=blp&hsimp=yhs-default&param1=sid%3D727%3Aaid%3D12200017%3Aver%3D0%3Asrc%3Dnt%3Alng%3Dnl%3Aitype%3De%3Ainstd%3D0%3Auip%3D1435863932%3Aup%3D&type=nt_12200017_727_0


https://scientias.nl/triest-record-niet-eerder-nam-de-hoeveelheid-plastic-in-de-oceanen-zo-snel-toe/

Uit (en misschien door) het lek van Pentagon blijkt dat Putain Poetin weer meer kans maakt 😱

https://www.yahoo.com/news/vladimir-putin-may-last-glimpsing-060000039.html

A month later, Einstein's works were among those targeted by the German Student Union in the Nazi book burnings, with Nazi propaganda minister Joseph Goebbels proclaiming, "Jewish intellectualism is dead."One German magazine included him in a list of enemies of the German regime with the phrase, "not yet hanged", offering a $5,000 bounty on his head. In a subsequent letter to physicist and friend Max Born, who had already emigrated from Germany to England, Einstein wrote, "... I must confess that the degree of their brutality and cowardice came as something of a surprise."



Eigen belang, eigen belang, eigen belang, angst aanjagen en dus niet serieus te nemen, goed zou zijn groene waterstof : 

https://www.nu.nl/economie/6259267/topman-van-totalenergies-waarschuwt-dat-gascrisis-in-europa-nog-niet-voorbij-is.html

https://scientias.nl/democratie-wereldwijd-onder-druk-wetenschappers-stellen-golf-van-autocratisering-vast/

https://www.vanafhier.nl/column/hoe-laad-je-jezelf-op-een-wereld-die-brand-staat


Angst is de slechte raadgever, paniek de slechtste ? 

https://www.nu.nl/binnenland/6259146/gelderland-blijft-worstelen-met-de-wolf-alle-stapjes-zijn-gestrand-bij-de-rechter.html

https://www.nu.nl/binnenland/6243701/deze-herders-zijn-blij-met-de-wolf-we-staan-niet-boven-de-natuur.html

Charlie chaplin against dictatorship in favor of freedom (of speech), equality and solidarity, 

https://m.youtube.com/watch?v=Y1ka5YOjhxM&pp=QAFIAw%3D%3D


Warum denn Mauer nicht funktionieren. Maar goed, dat mag Sjaak Jesaïa Allah is groot Swart weten. Het gaat om het narratief ! Het gaat om het narratief ! 

Donnë Slangen 



 Getverdemme, wat is de overheid een bastion van navel starende, verwaande, verstarde, doodse, omhoog gevallen, nuffige, bezitterige, hebzuchtige, domme, conservatieve, angstige, roddelende, ijdele mutsen.....en dan dat bedrijfsleven~dood 😱. De wichtig macherei. Het gorilla borst kloppen gedrag. De ijdelheid. De overbodigheid van de mens en de (irrationele) angst daarvoor. Nou, nou, nou, er zitten ook toppers, wat je schrijft ben je zelf. 

How sweet it is, to be loved by you. 

eT ken niet schele, bacteriële vaginose, Sjaak Swart 


https://nos.nl/artikel/2471120-wetenschappers-adviseren-jetten-maak-tempo-met-klimaatbeleid-en-betrek-burger-erbij

Wel veel verschillende belangen (economen/technici enzovoorts), de planeet aarde wordt gered door elektrificatie, groene waterstof, kernfusie en of maxwell"s two demoned engine, rotating magnetic field~wheel and rotating anti magnetic field~wheel. ãiTeT on it, those permanent as this world turns electricity providing (anti)magnetic wheels, de aarde sterft door fossiele brandstoffen en het mammon animal farm pig van de bedrijfsdood, poetin, trump, xi, kim, Sudan en andere doodzieke stervende dicators, 

so I can breathe, so I can breathe, clara Sofie breathe, https://www.youtube.com/watch?v=5BixXSGyfIc

ãïTeT 














human morality, not human moral ? Bestaat dat woord moral/morality überhaupt, overhoofd ? 











“In 1924, Nikola Tesla was asked why he never married ?


His answer was this:

"I had always thought of woman as possessing those delicate qualities of mind and soul that made her in her respects far superior to man. I had put her on a lofty pedestal, figuratively speaking, and ranked her in certain important attributes considerably higher than man. I worshipped at the feet of the creature I had raised to this height, and, like every true worshiper, I felt myself unworthy of the object of my worship.

But all this was in the past. Now the soft voiced gentle woman of my reverent worship has all but vanished. In her place has come the woman who thinks that her chief success in life lies on making herself as much as possible like man - in dress, voice, and actions, in sports and achievements of every kind. The world has experienced many tragedies, but to my mind the greatest tragedy of all is the present economic condition wherein women strive against men, and in many cases actually succeed in usurping their places in the professions and in industry. This growing tendency of women to overshadow the masculine is a sign of a deteriorating civilization.

Practically all the great achievements of man until now have been inspired by his love and devotion to woman. Man has aspired to great things because some woman believed in him, because he wished to command her admiration and respect. For these reasons he has fought for her and risked his life and his all for her time and time again.

Perhaps the male in society is useless. I am frank to admit that I don't know. If women are beginning to feel this way about it - and there is striking evidence at hand that they do - then we are entering upon the cruelest period of the world's history.

Our civilization will sink to a state like that which is found among the bees, ants, and other insects - a state wherein the male is ruthlessly killed off. In this matriarchal empire which will be established, the female rules. As the female predominates, the males are at her mercy. The male is considered important only as a factor in the general scheme of the continuity of life.

The tendency of women to push aside man, supplanting the old spirit of cooperation with him in all the affairs of life, is very disappointing to me."



“We are whirling through endless space, with an inconceivable speed, all around everything is spinning, everything is moving, everywhere there is energy. There must be some way of availing ourselves of this energy more directly. Then, with the light obtained from the medium, with the power derived from it, with every form of energy obtained without effort, from the store forever inexhaustible, humanity will advance with giant strides. The mere contemplation of these magnificent possibilities expand our minds, strengthens our hopes and fills our hearts with supreme delight.”
― Nikola Tesla

1 opmerking:

  1. deze idee dat inez weski is echt zogenaamd een echte leidster is gewoon absurd en barbaars zij is inderdaad verantwoordelijk voor de gifgas doden in syrie en irak en waarschijnlijk het vuurwerkramp in enschede. domme kut hoer ik denk alleen niet dat zij van germaaans duits stammen komt maar toch is het inderdaad een schoonheid. 8=====>. sorry ik heb mezelf niet geitroduceerd mijn is hans teeuwen ik woon in den haag en maak graag grappen over moslims en kommers.ik werd aangetrokken door deze blog vanwege jou geweldige opmerkingen en kamervragen aan chatgpt. human mortality is inderdaad een ding heelaas sterven we als een volk ik ben het met je juist dat een trilion ai moeten ontwikkelen om onze problemen op te lossen. je komt wel in de buurt naar de mmotivatie van ai door zulke vragen te blijven stellen dus ga voor zo voor uit en laat je niet gek maken door weski.

    BeantwoordenVerwijderen